për thurje

 

Thurje pak argëtim

Thurimë disa fun dhe është e njëjtë me popullor dhe me grep. Numri i modeleve dhe variacionet e modele lidhur spokes të mëdha. Magazine për gratë  këtë shumëllojshmëri. Në faqet e saj, nuk janë modele të lidhura spokes dhe një goditje për çdo moshë dhe shije.  Për të gjetur përditësimin më të fundit të revistave dhe librave, të përdorni seksionin e lajmeve  Lëmsh Në nëntor të vitit 2007. Bien fantazi. Një klasik.

Modelet në mbledhjen. Fëmijët. Purple triko me jakë. Qëndis një kryq. Me shirita pardesy me mëngë reglan pulovër  Një top në 2008 çështje e veçantë.  Kapele, shalle dhe dorashka.

19 modele në modë dhe praktike  Një top në maj 2008. Studimi trazim.  Xhaketa e shesheve.

Set për vajzat. Fashë dhe një shpinës.  Rrëmujë të dhjetorit 2008. Eve Mbretëresha e Vitit të Ri  Një top në janar 2009. Ngjyra e dimrit.  Modës. Sovjetikët.

Pune Copyright. Veshur me të bardha. Modelet e dimrit. Ata janë në shtëpi ...  Një top të shkurtit 2009.  Fun dimrit.

Gjëra tuaj të jetesës. Fëmijët.  Sende komod për të lira. Golden hollë.  Rrëmujë të marsit 2009. Pranvera ëndrrat.

Moda. Sovjetikët.  Veprat e autorit.  Fëmijët.

Burra e Style. Humor Pranvera  Rrëmujë të prillit 2009.  Transformimit pranverë. Fëmijët. Stil mashkullore. Stylish ngjyra.  Një top në maj 2009.

Ngjyra e qiellit. Triko purple grave me një zinxhir.  Në strip. Elegance. Humor portokalli.  Një top i korrikut 2009.  Getting gati për sezonin e verës, së bashku me gratë e reja të modës

A topin në gusht 2009.  New artikuj rrobë plazhi: se si të dal nga turma  Për të gjetur përditësimin më të fundit të revistave dhe librave, të përdorni seksionin e lajmeve Bazuar në materialet e

hat, thurje, , me grep thur me grep model