për thurje

 

Kapele thurur thurje

Nuk ka mënyrë më të mirë për të diversifikuar një gardërobë, çfarë të marr disa kapele të reja për rrobat e tij të vjetër. Dhe edhe më të mirë - për të krijuar duart e tyre. Nëse ju jeni të njohur me crocheting ose thurje me të, dhe  thurje kapele për ju nuk ka problem, është e mundur, për shembull, për të rifreskuar pallto leshi podnadoevshie elegante demi beretkoy. Ose dekoroj çdo veshje verore ose panamku hat prej pambuku të lehta.

Stilin e drejtë, ju mund të vini deri në "kurorëzon thurimë" në faqen tonë të internetit ku ne kemi mbledhur dhe publikuar në disa faqe të një koleksion të madh të modeleve të kapelet.  Në të ju do të gjeni kapele elegante dhe praktike për fëmijët, kapelet e burrave dhe një shumëllojshmëri të modeleve të femrave, nga një individualitet deri në disa lloje të kapelet.  Ka edhe shumë interesante  thurje kits me shalle, dorashka, dorashka dhe madje edhe një kuletë.

To kapele thur në mostrat e ofruara nga ne është aq e lehtë të jetë e mundur, çdo model ne kemi dhënë skeme të qartë dhe të detajuar, një përshkrim të detajuar të zbatimit të tij. Me ta, madje edhe për fillestar  Thurje Beretat, dorashka, shawls  do të jetë mjaft e lehtë dhe zbavitëse.  Një  thurje shalle të guximshme dhe stilet e origjinale nga koleksioni tonë mund të jenë të interesuar në thjeshtësinë e saj, dhe asnjëherë i cili mori në duart e hala ose grave goditje. Bazuar në materialet e www.uzelok.ru

Postime Related:
  1. pinetok thurje, model

    kapele thur, beretë thurur, kapak, merr