për thurje

 

Kapelë me veshët

Riding Hood me veshët e yoKjo hat përshtaten pikërisht në perimetrin kokë, lartësi nga maja e, qafës ballin dhe veshët. Në këtë kapak dimër do të jetë të rehatshme për të moshuarit. Për jashtë sezonit mund të lidhin një kapak mbi çorape stil koket thurje ose dritë-date informacion. Thurje spokes kapele me veshët. Fillojnë të thur me veshët, shtypni spokes 3 sythe. Pastaj në çdo rresht të shtoni në personale në të dy anët nga dy sythe. Rreshtave gajtan pa provyazyvayte të rritet.

Thur Pra, deri në gjerësinë e syrit nuk do të jetë e barabartë me 14 sythe. Vetëm lidhin sy e dytë. Ashpër të dy veshit unazore të lidhur ajrit, rritet numri i kërkuar i sythe në pjesët zverku dhe frontale. Unazore me veshët e rrumbullakët, të lidhur dhe lidhja 10-12 cm, atëherë ndani sythe prej 8-10 njësi dhe në fund të çdo pjese të marr me vete në një lak në çdo linjë fund. Pjesa e mbetur prej 16-20 sythe të mbledhur në gjilpërë dhe tërheq shtrënguar për brenda.

Edge grep kapele lidhin një rresht të kolonave pa yo apo dantella. Këto kapele mund të jetë i zbukuruar me litarët e thurur në formën e shirita, apo të mëdha, mund të jetë i lidhur dhe dy veshë të gjatë, si një shall. Sidomos për ju, P. Thur me kënaqësi materiale hobi-rukodelie.ru

Postime Related:
  1. thurur rroba banje
  2. qendisi booties - e parë fëmijës këpucë

    loop, thurje, yo, thurje, yo, foli