për thurje

 

I love kapele me veshët

I love kapelë me veshët, kështu që dizajni Skema thur Hats me veshët e mori me mjaft kohë. I thur hat në punë dhe kërkoi miqtë për të Liveinternet, i cili e dinte se unë gëzojnë kapele thurje. Kapele thurur të bëj shumë modele dhe të gjitha kam ardhur me të drejtë vetë në procesin e çiftëzimit.

Një kapele që lidhen me këtë skemë në  ndryshim të ngjyrave të ndryshme ishte disi, dmth, tre në mënyrë që (të gjitha ngjyrave të ndryshme) dhe një për veten natyrisht, është zgjuarit.  Për mua, ky proces është pothuajse si magji, në fillim nuk e di atë që ju merrni. Pra, ndonjëherë liroj pjesa kapak është e lidhur, në qoftë se nuk i pëlqen. Unë nuk doja të kapelet thur për skema të gatshme.

Që nga lindja e një kapelë krejtësisht unike në duart e mia është një mister i, kënaqësi krijimtarisë, që unë nuk dua të privojnë veten  Pra, nëse ju jeni të gatshëm për të përsëritur këtë përvojë thurje kapele me veshë dhe të lidhin veten e tyre kapelë me një top me gëzof të bardhë dhe veshët, si unë, ju do të duhet:

70 gram i fije yndyrë të bardhë (leshi me akrilik) dhe 50 gram i fije me gëzof bari spokes bardhë 6  Së pari ju duhet për të llogaritur numrin e sythe bazuar në trashësinë e fije dhe vëllimin e kokës. I kam 85.  Nevoja e bardhë lidhin fije fije gome lartësi 8 cm bari pastaj thur dhe të aplikojnë llastik çorapesh, si bari thur vështirë se çdo fije të tjera.

Provyazyvaem 4 seri unazore të fytyrës dhe të fillojnë zvogëlimin e 8 sythe në çdo rresht në mënyrë të barabartë. Sythe të fundit mund të mblidhen me një gjilpërë.  Pastaj veshët thur dhe e prapme të cap (që është më lart në qafë), ata janë thurur së bashku. Marrin 50 sythe i fije të bardhë dhe kravatë një shirit 2 cm

Pas një mesatare prej 12 sythe të ngushtë. 19 sythe nga njëra anë për të hequr pin.  Në anën tjetër 19 unazore të vazhdojnë të lidhin një shirit.  Provyazyvaem 2 cm i fije të bardhë, dhe pastaj alternative në 2 rreshta prej 2 rreshtave të bardhë e barit fije. Pra thur 15 cm pastaj duhet të zbres në buzë të veshë për të bërë ato të shëndoshet. Në rreshtin e parë thur me të dy skajet e të dy sythe së bashku në tre sythe e ardhshme së bashku.  Pastaj afër STS mbetur.

Pastaj thur vetëm sy e dytë.  Qep e lartë dhe në fund të kapelë me veshët.  Lidhur bare goditje pa yo të gjithë kapak në buzë në dy radhë. Ju pastaj mund të lidheni me një filxhan lule bari dhe qep e tyre në veshë me rruaza ose butonat margaritar.

Këtu janë kapele me veshët, lidhur me të njëjtën skemë, por në ngjyra të ndryshme. Ton fije shumë e barit mund të kombinohen në kombinime me ngjyra të papritur ose zgjidhni ton në ton.  Një nga lexuesit tim Filatova Irina nga Riga, thurur hat për vajzën e saj mbi përshkrimin e mia dhe me mirësi më dërgoi një kapelë foto.  Hat doli pak më të ndryshme, por shumë të bukur!

E bija e Irene jeton larg dhe ajo ishte fotografuar në këtë kapelë. Unë mendoj se lexuesit do të jetë interesante për të parë fotot e kapele dhe për të gjetur se çfarë saktësisht ka ndryshuar në Irina model.  Ja se çfarë shkruan ajo, ajo ishte thurje një kapelë: thurimë filloi me veshët llastik çorapesh, pastaj rrumbullakuar pak drejt zverk dhe kapak. Të gjitha sythe e mbledhura në një gjilpërë dhe thur kurorën, alternuara llastik dhe xhersej.

Baza është bërë. Pastaj kam lidhur një goditje në buzë të barit kokës dhe thread * *.  Kështu, në këtë mishërim, një grup kapak me gjithë-kroennymi veshët, edhe më të rehatshme se e imja. Përveç kësaj, si shtesë Irina stolisur me pom-poms dhe një kapelë bërë për veshët strings (në të ftohtë është shumë i vlefshëm!)

Faleminderit për Irina për më shumë ide dhe fotot!  Unë kam qenë shumë i kënaqur që dikush tjetër të jetë në dispozicion në përvojën time. Bazuar në materialet e

kapak, kapele thur, thur elastike, yo, skema e thur, yo