për thurje

 

Kapele thurur

Hats thurur merr

vjeshtës dhe dimrit - një kohë kur ne reflektojnë mbi atë që duhet të vënë poshtë për të mbrojtur flokët dhe kryetar shumë i ftohtë? Gjithashtu e di se në qoftë se kokën tuaj të ngrohtë, dhe pastaj ngrirja do të jetë shumë më pak - shumica e ngrohjes shkon nëpërmjet saj. Ri vjeshtë-dimër 2010-2011 fashion designers ofrojnë një përzgjedhje e madhe e kapele për të gjitha motit dhe stil. Qendisi shkronja kapitale.

Ky sezon, marte thurur kapele, megjithatë, si në sezonet e mëparshme, janë në modë.  Ky rrjetë peshkimi, të destinuara për kapele ngrohta, kapele thurur dhe ngjyra. Kapele thurur posaçërisht janë imitim modë thurur me dorë.  Kapele me veshë të kapelës.

Vështirë të imagjinohet dimrit pa kapele-ushanok.  Këto shkronja kapitale të përkryer të mbrojtur veshët dhe kokën nga të ftohtit ngrirjes. Në sezonin e ri, kapele të tilla përsëri përkatëse.  Përdoret për prodhimin e tyre si lesh natyrore dhe artificiale.  Kapele lesh.  Lesh, në vjeshtë-dimër 2010-2011 të reja, materiale më në modë. Hipnotizuar aq me lesh modës nuk kushtuar vëmendje dhe kapelet.

Vëllimi lesh Beretat, cap. Apo të vogla, të shtrënguar-montim kokën dhe veshët e tij përmbyllëse.  Një kapelë.  Hat - hat më elegante, i cili i jep gruas një hajmali.

Sigurisht këtë sezon, designers nuk janë lënë pambikëqyrur, këtë model flokësh. Përkatëse - të gjerë-brimmed kapele në stilin e Maria Kalos.  Thellë - formë si burrat.  Ose më origjinale: pots ose cilindra.  Alain Sazonov, sidomos për LadyOk. Bazuar në materialet e ladyok.ru

Postime Related:
  1. Moda thurimë

merr një, kapak zbukurime thurje