për thurje

 

Kapele thurur adidas

Sigurisht nuk është dikush që nuk ka dëgjuar emrin e njohur gjermane Adidas sportive markë. Historia e kësaj kompanie është më i gjatë e shumë të markave të sotme. Origjina e tij merr në vitin 1920. Fillimisht kompani e specializuar në prodhimin e këpucëve. Pastaj, sa më shumë janë shtuar prodhimin e veshjeve sportive dhe pajisje.

Kompania Adidas ka punuar me të shumë të famshëm të cilët do të ndihmojnë designers për të prodhuar koleksione të reja dhe promovimin e shitjes në tregjet ndërkombëtare.  Ngrohtë, kapak komod dhe të rehatshëm të bëra nga, pëlhura e butë natyrore.  Atribut konstant  logo kapele qepur është Adidas. Hats thurur adidas merrveshje vesh që është në modë dhe prestigjioze markë.

Femra modele janë paraqitur në ngjyra të ndritshme dhe të ndryshme. Burrat, nga ana tjetër, më të moderuar. Dominuar kryesisht nga ngjyra praktike errët.  Kapak të ngrohtë leshi me jakë xhakete do të ju mbrojnë në ngricat e dimrit.

Caps Adidas janë perfekte për sportin tuaj dhe në jetën e përditshme. Bazuar në materialet e www.wildberries.ru

Postime Related:
  1. veshje, foli
  2. thurimë lodra

hat e merr