për thurje

 

Kapele thurje të fillojë me një kapak elegante

Mundohuni të lidhë vetes disa gjëra të thjeshta dhe të thur me grep. Le të fillojmë me një beretë të thjeshtë dhe elegante. Ju do të duhet të fiksohem № 4 dhe fije leshi. Thurje do të jetë sc, por lehtësim të trashë (p.sh., goditje futur nën lak gjysmë-të rreshtit të mëparshëm). Zinxhir Pra, thur e ajrit unazore (gjatësia varet nga madhësia e dëshiruar).

Serinë e parë dhe të dytë përbëhet nga sc. Në fund të polustolbika rreshtin e dytë provyazyvayut tre.  Rresht 3: 3 polustolbika, dhe pastaj sc thur në murin prapa. Imazhi është përsëritur nga rreshtin e parë.  Sigurohuni që gjerësia e tehut nuk është ndryshuar. Duke lidhur 70 cm, lidhur pigtails shkurtër kanavacë edges.

Matur 15-20 oborvite thread cm, prosunte mbetur "bisht" e gjilpërës dhe tërheq ana tjetër e brisk, e cila përfundon polustolbikami.  Kjo do të jetë në krye të beretë. Buzë kundërta lidhet shumëfishta (optimale - 5) rreshtat sc ngushtimin në mënyrë të barabartë nga të rresht për rresht. Merr gati!

Kur ju mësoni këtë metodë të thjeshtë, është e mundur për të komplikojnë detyrën e tij, dhe thur disa lule në një spirale.  Tani të përpiqemi për t'u lidhur me një jakë xhakete thurje hat.  Ky produkt është i përsosur, si fëmijët dhe të rriturit. Thurimë kapele të fillojë me një goditje kapak elegantePër herë të parë do të llogaritet mbi kokën e fëmijës. Shkruani spokes e 11 unazore, atëherë 31 cm thur llastik trashë (të gjitha radhët e sythe fytyrës).

Kjo do të jetë jakë xhakete, kjo mund të bëhet me vija me ngjyrë ose disa interesante model. përfundoi me jakë xhakete, dial 52 varet në buzë të gjatë e tehut të lidhura, dhe tjetër 5 inç thur si më poshtë: K1 dhe 3 gajtan. Pastaj kështu ka 4 rreshta, dhe pastaj nga e djathta brenda 2 gajtan thur. Si rezultat, spokes duhet të mbeten të 39 STS.

Reduktimi lak duhet të përsëritet në të njëjtën mënyrë përsëri pas katër seri. Mbeten për 26 unazore. Në një tjetër seri prej katër reduktimi duhet të përsëritet.  E fundit 13 unazore të bërë në Shën st (4 rreshtave), pastaj mbledhin ato në gjilpërë, dhe qep kapem produkt.

Ju mund ta veshin atë! Bazuar në materialet e

merr goditje, yo, veshje, yo, model