për thurje

 

Kapele thur dimrit

Sot është dimrit kapele thurur janë në kulmin e modës. Ka një shumëllojshmëri të modeleve. Por ka disa kushte. Gjëja më e rëndësishme është se kapele thurur dimrit do të ndërtohet e materialeve natyrore, të mirë e të cilave është leshi.     Mbetet ende në modë thurur hat dimrit goditje. Nuk mund të jetë çdo modifikim për të pritjen dhe përdorimin e autorit.

Pra, duke përdorur duart tuaja thurur dimrit cap Ju mund të theksoj individualitetin tuaj dhe për të krijuar një imazh unik. Ne do të përpiqemi për t'ju ndihmuar në të gjitha varietet këtë dhe për të krijuar një kurs të shkurtër në thurje kapele dimrit me duart e tyre. Gjithashtu këtu ju do të gjeni këshilla praktike në zgjedhjen e gatshme të prodhimit thurur kapele dimrit fabrika. bërë nga leshi angora, dele apo lesh angora, jo-alergjike pronave.

Për pikën e fundit duhet të trajtohen me kujdes të veçantë. Fakti që thur kapele dimrit bërë nga leshi natyrore, pa para-trajtimit të saj askush nuk e dëshiron.     Ngjyra nuk është ai që ne do të dëshironim. Pra, para se ta dërgoni skeins prej leshi në raftet dyqan, prodhuesit e fije të ngjyrosura dhe të zbardhura me ndihmën e kompozime kimike në ngjyra të ndryshme.

Së fundi, në procesin e çorape që mund të irritojë kokës dhe dermatit. Ju mund të shmangur këtë rrezik, pajisjen e një kapak në rreshtim brendësi të buta pambuku natyrore. Ky material është krejtësisht thith djersën dhe nuk shkaktojnë reaksione alergjike. Në mënyrë që të lidhen hat dimrit thur me grep duhet pak kohë dhe durim. Gjëja më e rëndësishme në këtë proces është zgjedhja e një modeli të përshtatshëm dhe fije.

Në të njëjtën kohë vëmendje të paguajnë për të faktorëve të tillë si: zgjedhja e preferencës stilit të modeleve të mbyllura. Para se të filloni thurje model dimrit kapele thur me grep, ju lutem kontaktoni mostër dhe llogaritur numrin e sythe. Kapele me grep dimrit zakonisht thurur në një formë të seamless. Kjo do të thotë se qepje kapak dhe atëherë nuk është e nevojshme.

Nëse ju skemat thur hat dimrit udhëhiqet nga niveli tuaj aftësi. Mos menjëherë përpiqet për lidhjen thur komplekse, në qoftë se sot keni parë mori hala thurje ose goditje. kapele thur me grep WinterPër t'ia filluar, do të përpiqen lidhin një kapak të vogël nga gum.     Për këtë model një numër mjaft i para alternativ dhe STS gajtan. Për shembull, dy para dhe dy sythe gajtan.

Do të doja të ju tregojnë se si thurje kapelet e dimrit u kthye në një shtëpi të biznesit të vogël në pritje të një kohë të ftohtë e ditës? Sekreti është fare e thjeshtë.     E nevojshme: thjeshtë për të mësuar teknikat e dantella qëndisje me fjongo ose kurrizit. Në thurje një kapelë merr një mesatare prej 1 dite. Vlera e saj në treg mund të shkojnë deri në 500 rubla (në varësi të cilësisë të përfundojë). Well, biznesi nuk mund të krijohet.

Por, për veten e tij dhe do ta lidhë e familjes së tij spokes thjeshtë dimrit hat duhet të jetë në gjendje për çdo grua të vetë-respektuar. Kapele me grep dimrit nuk është vetëm një mënyrë për të kursyer buxhetin e familjes. Për shumë gra është një lloj, pasion hobi për jetën. Ashtu si për disa interes të veçantë është thurje kapele dimrit.     Çfarë është e nevojshme për të siguruar që këto mësime janë të zbukuro kohën tuaj të lirë?

Mundohuni të kuptoni: revistat e modës në thurje, në qoftë se keni nevojë për një thurur kapele dimrit skemë mund të gjenden atje. Çfarë thurur kapele modës zonjat e dimrit të këtij viti? kapele bejsbolli, thur me grep thurur, kapak të drejtpërdrejtë. Për vajzat hat dimrit nuk duhet të jetë vetëm veshje. Kjo është accessory e saj me të cilën ajo theksoi imazhin e saj.     Prandaj, një kapelë thurur është alternativa më e mirë.

Për shkak të kostos relativisht të ulët të dimrit kapele thurur në gardërobë vajza mund të jetë shumë. Dhe kjo është një plus caktuar në përgatitjen e përditshme të veshjes. Bazuar në materialet e

Skema e thurje, thurje, , thur me grep thur me grep, hat, fiksohem