për thurje

 

Thurje kapele grave dhe shalle thurje

Thurimë kapelet e grave dhe shalle (kapuç) spokes. Winter dhe në vjeshtë 2010 model - 2011  Përshkrimi i punës: Hats Përshkrimi i punës: për kufje të thirrni hala 18 STS dhe modeli thur me braids. Pas 18 f. mozaik i seksionit buzë 20 të shtyhet.  Lidhë dy kufje.

Translate për çorape hala shtyrë loop kufje 1, dial 22 për para e sendit, veprim lak e jack 2 kufjeve dhe thirrni për 11 paragrafi pjesën e pasme = 73 thur pastaj me radhë rrethore si më poshtë: loop kufjeve thur në model, sythe para dhe prapa - modelin bazë.  Pas 28 f. spokes 61 Next nënseksioni është në frontin e 4 STS dhjetor në mënyrë të barabartë në anën e pasme - 2 n. Këto zbritje përsëritur 3 herë më shumë në çdo 4-m f. në 4-m f. ardhshme 3 Dhj STS nga para akoma, në pjesën e prapme - 1 pikë = 21 etj 2-m f. ardhshme provyazyvat 2 § thurimë kapelet e grave dhe shalle thurje lakme njerëz. dhe sythe mbetur të tërhequr thread punës.

Edge Caps lidhin goditje 1 f. i Artit. b / n. Bëni një diametër prej 6 cm pompom dhe qep atë në krye të kapelet e tyre.  Për prerë gërshet nga 14 temat e 60 cm e gjatë, trare për të arritur në gjysmë të rrugës përmes fund të kufjeve, pastaj endje thread në një shirit të trashë dhe gjatësi prej 14 cm kravatë bishtalec.  Përshkrimi qiellzor punës: ne hala dial 80 STS dhe sythe shpërndahen si vijon: 1 st buzë, 5 § llastik matings, 68 model me onde n. 1, 5 llastik n., 1 krom..

Pas 9 cm = 16 f. nga buzë e mozaikut të lidhin në mes të 68 seksioni model lehtësim, me një 1-m f. uniforme dhjetor 11 paragrafi (2 STS thur së bashku në model) = 69 etj Në rreshtin e fundit e modelit lehtësim përsëri uniforme 7 dhjetor Shën = 62 STS dhe mesatarisht 50 persona para thur. smoothness. Nëpërmjet 63 cm nga buzë e mozaikut të kandidojë për mesatarisht 26 § motiv me dreri. 90 cm nga buzë e mozaikut (= 48 motiv f. me të dre), arriti nga mesi, pastaj lidhin simetrike.

Pas 180 cm nga buzë e radhim gjitha sythe janë të mbyllura.  Për të përgatitur thekë furçë e 4 fillesa 40 cm e gjatë dhe i lidhin ato në anët e shkurtër vodhën çdo 2 cm Bazuar në materialet e

loop model, kapak, fustan, gjilpërë