për thurje

 

Thurje kapele dimrit skemë

Pa skemë thur spokes kapele. Skema kapele thur dimrit thurjeSkema thur kapele e dimrit Size: Ju do të duhet: 300 g i fije verdhë «Magic-Super Ekselencës" (kodi 83); spokes 3.5. Gërshetim: Gum Patent: 1 seri e thur alternuar të shtënave i brendshëm, 1 pikë me yo,

2-nd rresht alternuar të hequr një front seksion me yo, nuk thur në rreshtin e parë të lidhin lak së bashku me yo gurgulloj loop, seri e treta e alternuar nuk thur në rreshtin e parë të lidhin së bashku me lak yo loop gajtan, 1 pikë jashtë me yo. Përsëriteni rreshtave 2 dhe 3. PËRSHKRIMI I PUNES. Në hala dial 61 STS dhe gomë thur Patent.

39 cm thur nga fillimi i punës në rreshtin e ardhshme thur gjitha STS në 2 STS së bashku. Sythe e mbetur e rrobave patent elastike Tie një gjatësi prej 110-140 cm lak Open tërheq thread punës. Skema kapele thur dimrit thurje skemaNdiqni vulën. Dial një numër të vetëm të tërheqë të vargut dhe palosje brenda për të marrë një kapak të dyfishtë. Twist gjatësinë varg prej rreth 50 cm

Për ta bërë këtë fije në 4 shtuar rreth 1 m të gjatë dele së bashku dhe të prerë një fund të akrepave të sahatit dhe të tjera kundër tij, atëherë dele në gjysmë dhe bosh nit.Shnurok lirimin Pass në vrima, i formuar kur provyazyvanii 2 STS së bashku dhe do ta lidhë një hark në skajet e Nyje kravatë dantella. Run pastrohen deri në formën e fundit të 15 cm dhe të bashkangjisë në fund të shall. Në faqen tonë do të gjeni një shumë të skemave dhe modele grep thurimë, crocheting, modeli i ri 2010 2011, në materialet Skema kapele thur dimrit skemë thurjeshemyvyazaniya.ru

thurje kapele, thurje, skema yo, thurje, thur me grep, yo