për thurje

 

Kapele thurur janë shumë të pazakontë

Nuk është një kapele dimrit thur cilat janë shumë të pazakontë dhe të njohura në të njëjtën kohë femërore. Kjo është një kapele shumë të këndshëm dhe elegante thurur dhe thur me grep thurje ne kapele gëzofi të lartë, kurorën e thur dhe me grep, i lidhur për bukurinë e poshtme dhe thur dekor të veçantë bindweed. Thurur hat dimrit me vetëm një shumë të ngrohtë, por në të njëjtën kohë e bën çdo posedues.

Ju duhet 150 gram i fije rozë (250 m/100g), spokes 4, fiksohem 3 Më shumë si model thur e lesh zgjatur sythe të lexuar     Convolvulus thurur në mënyrë që lidhin zinxhirin sythe goditje të ajrit. Thur pastaj një numër i shtyllave me yo, vyvyazyvaya e çdo lak me dy kolona yo. Nëse ju doni të bëni bindweed shëndoshet, ju mund të shoqërojnë një numër në të njëjtin parim. Dial shumën e llogaritur të sythe mbi gjilpërës.

A doni që të lidhen disa kapele lesh. Lesh thur model pa pakësim 4 centimetra, pastaj të fillojë të zvogëlohet. Merrni larg çdo provyazyvaya 8 dhe 9 unazore bashkë në serinë e mëposhtme të sythe mbi ta, kështu që rënia ishte duke shkuar wedges.     Gjashtë unazore të tërhequr thread.

Qep një shtresë. Tani lidhin një kurorë thur me grep sc, vyvyazav sythe mbi buzën e rrethit e lesh. Fund të harqe lidhin kurorën e tre sythe ajrit.     Vete lidhin dhe qep bindweed. Bazuar në materialet e

yo, hat, fiksohem, yo