për thurje

 

Hat thurur të ngrohtë

Ne duam të tërheqim vëmendjen tuaj për të thur një kapelë të ngrohtë, me një model të gjarpërues snake. Qendisi hat hat ngrohtëKur dimrin e kaluar, në janar të këtij viti, erdhi ngricat e rënda, kapelet tona të zakonshme thjesht nuk na shpëton nga ngrirjes. Kemi pasur, me kërkesën e të afërmve dhe miqve të thur vetes një kapele të ngrohtë. Pas inspektimit disa prej fijeve dhe modelet e opsioneve, kam vendosur që thur dyfishtë më i përshtatshëm.

Kjo kokë do të jetë një dhuratë nga perëndia për të, ajo nuk është vetëm të rehatshme, por edhe praktike, ajo mund të jetë i veshur brenda jashtë.  Kur kam pyetur djalin e tij atë që ai dëshiron të model me i ofroi atij një flok dëbore, të cilën ai u përgjigj se ai donte një version më mashkullore të modelit ....  MC: 1 shkul e begatshme Debbie ngjyra Shkoder luksoze Tweed, 36 008 (jeshile Tweed)  CC: 1 loop loop D shkul nga TEVA Durham Moss, 8 ngjyre (e zezë)

Sensor: 1 "= 3,5 qepje  Vogël: kokat Fits 19 "-20", rregulloje template, është e nevojshme (shih foto)  I madh: kokat Fits 21 "-23", rregulloje template, ju duhet të  24 "hala rrethore, madhësia e 7 apo madhësia 7 hala me dy pika        Faqe e faqe Pan-Ac samodelok - faqe është e gjitha që ju mund të bëni me duart e tyre: zanate, shtëpi, bizhuteri, vepra artizanale të fëmijëve.

Make ata veten, dhe të marrë në duart tuaja për këtë është e bukur. Bazuar në materialet e www.pan-as.ru

Postime Related:
  1. Si të lidhin booties thur me grep?
  2. Yo

, model hat, thurje