për thurje

 

Kapak thur

Kapele dhe produkteve të tjera, ku seri vepron në dy drejtime, ne duhet të pirg kolonën e fundit të parë. Loop thur hatajo e bën këtë. Hook me një lak është paraqitur në kolonën e fundit të loop zinxhir, në vend të kolonën e parë është e lidhur, dhe të punojnë hulumtuar ta arrijnë, unë erë një fije, zvarritur atë nëpërmjet lak të string dhe lak-gjetjen schuyusya në grep një herë (polustolbik).

Kur të fillojë thur kryer rrjet të zinxhirit, fiksohem është futur në lak e parë të zinxhirit dhe do të kryejë polustolbik.  Ndonjëherë, në vend të një zinxhir të unaza e bëra nga fije rrjet të punës.  Për këtë në fund të thread është vendosur në gisht tregues të majtë të tij kundër-të akrepave të sahatit mocion dorë, kështu që mori një unazë. Në fund të lirë të cm 2 të gjatë qëndron në një fije që shkon nga spirale.

Shtypja e gishtit të majtë endje tij dorën thread në ring futjen e lidh poddevayut tyre të punës fije dhe zvarritur, një lak mbi veten, pastaj të thur disa sythe në vend të kolonës së parë dhe shtyllat duke hyrë në unazë dhe një goditje në fund të një fije. Kur të gjitha baret janë të lidhura në fund të thread forcuar, unaza është reduktuar në madhësinë e dëshiruar.

Shpesh model është i përbërë nga pjesë të veçanta (dantella kapak) ose si katrore e një rrethi i lule (dantella, çanta, shalle, etj).  (Smy-mbyllja) Kompleksi motivet e bëjnë këtë. Motiv të parë thur dhe tërë vargun e parë është ndërprerë. Rreshtin e dytë Vyvyazyvaya e fundit të motivi, ajo mbyllet me rreshtin e fundit të motivit të parë.

Për ta bërë këtë, që lidh kolonë, ose të ndarë lak e dytë të motiv zinxhir, fiksohem është larguar nga lak lak dhe është futur në bar apo një zinxhir motiv të parë nga lart poshtë.  Pastaj poddevayut vetëm shkëput loop pro-taskivayut atë nën një zinxhir ose lak përmes kolonën për veten tuaj dhe për të vazhduar thurje lak ose në radhën e dytë e shtyllave. Bazuar në materialet e

, loop model, fiksohem dhe thurje