për thurje

 

Ju tërheq me kapele thur dhe gëlltitje

Sapo ju mësoni se si të sigurt të mjaftueshme për të trajtuar hala apo goditje, ju plotësisht të absorbuar dhe për të kryer larg thurje shkronja kapitale. Pse kapele, sepse diçka e madhe dhe nuk ka forcë pjesa më e madhe dhe besimin, dhe pak njohuri hat është e mjaftueshme. Sidomos në qoftë se zhvillimet e pasuksesshme, ju gjithmonë mund të shpejt të të shpërndajë ose jo për shembull fashë të preferuar.

Thurimë kapele spokes vlerë kapele ndarë menjëherë në metodën e prodhimit të tyre. Pas të gjitha, nuk ka kuptim që të lidhin një trasha të dimrit, cap goditje. Ajo është shumë më e lehtë dhe më e logjikshme do të ishte për të marrë spokes trasha dhe një mbrëmje për të dhënë një markë të re artikuj veshjet. Në anën tjetër, në qoftë se ju doni që të lidhen me një kapelë të verës flirtues zbukurime dantella, atëherë do të ishte qesharake që vuajnë nga spokes, si një goditje për punë dhe u vendos.

Pra, per kapele e dimrit thurje kjo është një detyrë prioritare për çdo nënë adhurues. Crocheting Hats siç u përmend më lart, vere modë cap me lule shumëngjyrëshe, ajo është e mirë për të bërë një goditje. Si edhe në krye të rezervuar, xhaketa dhe shalle, cap krijuar në këtë mënyrë ne marrim, drita e ajrit dhe jo të nxehtë. Ato mund të vishen në çdo mot, madje edhe në nxehta. Gjeni një kapele rrjet diagramet thur me grep e lehtë.

Në çdo rast site-apo online, jeni të gatshëm për të ndarë ndonjë këshillë në lidhje me idetë tuaja, të japë këshilla dhe të tregojnë gjithçka në skemë. Por çdo kapele duken më të mirë në kokat e fëmijëve. Gjyshet dhe nënat të fillojë thurimë kapelet e fëmijëve para se fëmija është i lindur në kohën e lindjes së tij, kishte diçka për të treguar off për të mbyllur të afërmit.

Ai i lidhur si duhet kapak do të jetë në gjendje për të përsëritur të theksuar bukuri e kokat e fëmijëve. Skema thur spokes kapele mund edhe të prodhohen në mendjet e tyre knitters vet me përvojë. Nëse ju e kuptoni parimin e sythe keni disa njohuri të numërimit dhe të parashikimit, ju e dini sjelljet dhe karakteristikat e llojeve të ndryshme të thurje fije, ka të ngjarë që të qetësoj veten dhe hartimin e një kapele model. Bazuar në materialet e

thurje, diagramet thur me grep, kapele me shtiza, kapak