për thurje

 

Thurur me rroba ky është një luks

Qendisi leckë - një luks që nuk mund të përballojë shumë. Qendisi leckë - një luks thurjeDhe në qoftë se ju e dini se si të thur me grep, ju mund të transformuar shtëpinë tuaj, e bëjnë atë komod dhe shtuar një kontakt të individualitetit të tij.  E vërtetë, jo të gjithë ata që dinë se si të thur mund të master këtë proces, sepse rroba eshte thur me grep gjobë zakonisht nga fije pambuku, № 1-2, dhe kështu procesi është mjaft e gjatë dhe e vështirë.

Por, nëse ju lidh një leckë luksoze për shtëpinë time, unë mendoj, dhe kafshët shtëpiake, dhe të ftuar do të vlerësojmë punën tuaj.  Dhe për këtë ju duhet të zgjidhni nga, I prodhuar disa modele mahnitëse thur mësallë me një përshkrim. Kjo peshqire madhe ovale, peshqire dhe motive katror, ​​dhe peshqire të vogla, napkins.  Thur dhe të jenë të lumtur për të ftuar miqtë për çaj.

A shumë e bukur zbukurime mësallë për diskutim në tryezë të rrumbullakët.  Një tjetër mbulesë tavoline katrore, sikur napkins pak sewn së bashku  Kjo mbulesë tavoline Unë vetëm fitoi, ndoshta sepse nuk është e zakonshme ...  Ky artikull është përgatitur për këtë faqe interneti, në një ribotim i lidhje materiali në këtë faqe! Bazuar në materialet e www.liveinternet.ru

Postime Related:
  1. rroba banje merr

zbukurime thurje