për thurje

 

Lule thur me grep thur me grep

Lule thur me grep thur me grep Hook

Dëshira për të dekoroj shtëpi bimët e vizituar nga të gjithë. Pse nuk e bëjnë shtëpinë tuaj e mbushur me ngjyra të ndritshme të verës, ngjyra që nuk zhduket kurrë? Le të shohim se si mund "të gjelbërta" e brendshme e saj me thur ngjyra. Pak fije të ndritshme, goditje, hala, gërshërë, rruaza - dhe materiale për të krijuar një "përjetshme" ngjyra tashmë atje.

Së pari, të armatosur me një goditje, thur një lule disa dhe dekoroj me rruaza dhe margaritarë (skemë të ngjyrave dhe të stilit të zgjedhur në pajtim me dekorimin e shtëpisë). Pastaj, kur të shtypur lule me grep të mjaftueshme, mendoj se deri sa më të mirë për të krijuar një rrethim të verës. Thur me grep lule mund të përdoret në një mjedis në mënyra të ndryshme, kështu që të dalë me zgjidhje, pas shijen e tyre. Deri në verë të gjithë do diçka të re.

Kjo është edhe e dëshirueshme për të rinovuar mund të kryhet shpejt dhe inexpensively. Këtu është një version shumë e thjeshtë të projektimit: elementet që ai të jetë me grep. Para së gjithash, është e lule. Bërë mbi një lule të thjeshtë me grep zbukuro teknologjisë mbështetëse, perde, bedspreads dhe madje edhe këpucë.

Siç e dini, me ngjyra mund të ndryshojë disponimin e mia për të rregulluar formën e dhomës dështuar, e kështu me radhë, dhe një detaj i vogël mund të jap gjallëri kontrast dekor përditshme. Vitit të dizajnit duhet të jetë tabela të ndryshme të lehtë, ju mund edhe të them se lehtë. Dhe sigurisht, një verë pa lule hedhjen e pamendueshme! Lule me grep sewn në skajet e napkins, të sjellë thekse të gjallë.

Dhe në dimër, këto pajisje do të përkujtohet në lidhje me pikniqe dhe takime pushime në mbrëmje.

gjilpërë, fiksohem, thurje