për thurje

 

Krijimi i lule me grep livadh lule

Në artikullin e sotme - një histori të shkurtër të fushave lule me lule me grep. Link nje lule nuk është aq e vështirë - që ne kemi parë tashmë një shembull. Në mënyrë që të fillojnë të shpikë lulet e tyre, të mjaftueshme për të dini disa truket që mund të përdoret në eksperimentet e tyre mbi lule thurje. Skemat nuk propozojnë, si Të gjitha këto lule janë të lidhur improvizim, pa diagramet - një friform lules. Nuk ka asgjë të komplikuar këtu. Ne kemi marrë çdo gjë që kemi në dispozicion të saj: ngjyra foto fije nga pambuku, bambu, fije mëndafshi, liri, ose ju mund të përdorni leshi - për të thur me grep.

Krijesa fushat lule me lule me grep yoLule e fije leshi të trashë do të jetë shumë më masive se pambuku, por ata janë shumë më të lehtë për të mësuar. Daisies, harroni-me daisies dhe lule të tjera janë thurur si llojin e bazave lule në mes të një rrethi që është shtuar në ngjyrë që ju dëshironi. Lë zinxhir thjeshtë thurur - sythe ajrore që lidhin arcuate çdo 6,7 sythe. Dekorimin e shkëlqyer për xhep apo hat, apo jo?

Për këmbanat, zambakët, snowdrops, dhe kështu që ju doni që të lidhen shumë këmbanat pak. Si për të bërë këtë në hollësi në një pro të veçantë master-klasë. Duhet vetëm këmbanat shumë të vogla. Lidhet me lak zinxhirit-rrjedhin e ajrit dhe e lë janë bare thur me yo. From këmbanat, ju mund të bëni bizhuteri të veshin në qafën tuaj dhe do ta lidhë në vend të rruaza, ose në një kapelë, ose edhe direkt në flokë.

Lë, si në rastin e Loach, thurur direkt në procesin e lidh lule dhe rrjedh. Për pions, pansies dhe poppies përdorur plagë temat puchochki, të cilat janë të bashkangjitur në planin e bazës lule-seredinke. Ajo rezulton lule pjesa më e madhe harlisur. Skajet e thread mund të jenë prerë - atëherë kjo është një bozhure, ose të largohen.

Më shumë për krijimin e lule të tilla - vitin e ardhshëm. Një shembull i thurur të gatshme dekoratave me lule. Nëse produkti lejon lule ju mund të qep apo ngjitës dhe mund të jetë lule lëvizshëm - në një bulavochkah të vogël. Bazuar në materialet e

yo, me grep, lule, thur me grep, thur me grep, yo