për thurje

 

Elementet kryesore të thur me grep

Elementet kryesore të thur me grep yo

Elementet kryesore të thur me grep - është një lak e ajrit, sc dhe stil me yo. Elemente të tjera - derivatet e tyre. Thurje modele përbëhet nga kombinimet e ndryshme të sythe dhe shtylla e ajrit. mban në dorën e djathtë si një laps ose stilolaps. Gishtin tregues pak shtyrë përpara dhe është në grep.

Fundi i rrugës nga lëmsh ​​hedhur me gishtin tregues të dorës së tij të majtë të saj dhe presion gishtit të madh dhe gishtin e mesëm. Një varg për të kaluar një top mes palme dhe gishtat. Thread i spirales është duke punuar. Gjatë thurje duhet të mbajë sythe në grep, kështu që ata nuk janë të tendosur dhe të marrë të njëjtën gjatësi. Një zinxhir i sythe ajrit. Për formimin e lak 1 goditje nga ana e majtë dhe të hyjë në mjekër në fije të tij.

Lidh me fije fije kundër akrepave të sahatit rreth kthehet loop është formuar në grep. Kjo lak mbajnë gishtit të madh dhe gishtin e mesëm në vendin ku ajo rrotullim. Nga ana e majtë mjekrën fiksohem, kapje dhe shtrirje thread në një lak, e cila është në grep (Fig. 04A). Thumb që ha dhe, duke mbajtur në fund të thread, për të forcuar nyjë. Për formimin e lak Air 2 (Fig.

04b) është futur nën goditje dhe fije, kapjen e tij, kaloi nëpër një lak që është në grep. Elementet kryesore të thur me grep thur me grepNjë shumë e unazore ajrore formojnë një zinxhir të ajrit loop, e cila shërben si numri fillestar i pothuajse të gjitha produktet (Fig. 05). Gjatë pëlhurë thurje në buzë të lartë do të formojnë një zinxhir të unazore, të cilat janë injektuar nën goditje.

Në çdo lak të dallimit - loop e gjysmë, të vendosura në pjesën e jashtme të rrobave, dhe - gjysma e lak, të vendosura në brendësi të kanavacë. Nga kjo, në disa gjysmë lak-(ose për të gjithë loop) është dhënë goditje varet foto thurje. Dhe një koncept më. - Ajo nakidyvanie thread në grep, pasi ajo tashmë ka një lak. Çdo yo provyazyvaniya pas një lak.

Goditje mund të bëjë një yo disa për shtylla të lartësive të ndryshme. Një yo kolona zgjat në një lak, dy - 2 loop, etj Polustolbik ose lidh kolonë. Ai provyazyvaetsya në fund të seri, me thur në një rreth, apo, në qoftë se ju doni të hyni fillimin e seri.

Grep është futur në lak e zinxhirit apo një lak të rreshtit të mëparshëm, kap fije punës dhe shtrirje në të njëjtën kohë përmes lak të zinxhirit ose lak të rreshtit të mëparshëm dhe lak në grep (Fig. 06). Sc. Grep është futur në lak e zinxhirit është kapur nga fijet e punës përmes lak dhe tërhoqi zinxhirin. Në një goditje e formuar dy sythe.

elementët kryesorë të modeleve me grep thurjePërsëri, kap fije punës dhe kaloi 2 sythe mbi grep (Fig. 07). Stil me yo. A yo goditje në, fiksohem injektuar në lak e zinxhirit, të rrëmbyer dhe shtrirje fije me lak e zinxhirit. Varet dhe yo, janë në grep, në mënyrë provyazyvayut. Hedhur një fije të punës për të fiksohem, shtrirje atë nëpërmjet lak dhe yo (Figura 08a). Pastaj, prying fije punës, shtrirje atë nëpërmjet 2 sythe mbi grep (Fig.

08b). Kolona e dytë thur lak tjetër të zinxhirit. Kolona me 2 yo. Bëni një pas dy të tjerë në grep yo dhe të injektojnë atë në lak e zinxhirit, kap fije punës dhe ka kaluar nëpër këtë lak. Eagle Eye ka 2 unazore dhe 2 yo.

Mënyra e tyre provyazyvayut: duke marrë një thur me grep pune fije, shtrirje atë nëpërmjet lak dhe yo parë, edhe një herë të kapur thread punës dhe është kaluar nëpër lak dhe yo dytë, herën e fundit dhe kapje thread është kaluar nëpër mbetur 2 sythe (Fig. 09) . Stil me 3 ose më shumë yo. Kryerja me kolonën 3 ose më shumë yo, yo të bëjë numrin e kërkuar, dhe të gjithë sythe janë në grep për 2 provyazyvayut së bashku në disa faza. Lush kolonë.

Link dy ose më shumë kolona me yo në një lak të rreshtit të mëparshëm, por jo zbatimin e tyre deri në fund, duke lënë çdo kolonë në grep nëpërmjet loop. Pastaj të bëjë yo dhe thur ato të gjitha janë në grep të loop. Një tjetër mishërim: të dalë nga një lak sythe disa (zakonisht 3-6) në rreth lartësi të kolonës me yo. Pastaj marr fije punës dhe thur atë të gjithë së bashku unazore zgjatur, me përjashtim të fundit.

Në fund të një thur yo këtë lak të fundit, dhe ajo e mëparshmja. (Fig. 10). Pico. Përdoret si një dekoratë në buzë dhe brenda sende të punuar me shtiza. 4,3 loop Provyazyvayut ajër dhe pastaj injektohet goditje të Forcave Ajrore 1 në një lak apo kolonë e fundit dhe sc thur.

, me grep yo, modele, thurje, grep thur me grep, yo