për thurje

 

Thurje modele me grep bërë

Thurimë modelet, bëri një goditje, i përbërë nga kombinimet e ndryshme të loop dhe shtylla. Mostrat thurimë ju rekomandojmë që të lidh një yndyrë, duke përdorur trashësi mesatare e një fije e dritës tone. Thurimë modelet modeli thur me grep bërëFrom fije e hollë thurje vështirë, unazore dhe shufrat do të shihet dobët.  Fiksohem mban në dorën e djathtë si një laps ose stilolaps.  Indeksi gisht disa shtrihet përpara dhe është në grep (Fig.

1). Duart duhet të jenë të lëvizin lirisht, bërryla - asnjë mbështetje.  Fund temat e spirales janë hedhur përmes gishtit tregues të dorës së tij të majtë të tij dhe presion gishtin e tij. Një varg për të kaluar një top mes palme dhe gishtat e tjera të dorës së tij të majtë. Tensionin e saj të përshtatura të thotë dhe gisht unazë.  Thread e spirale quhet punuar.  Zinxhir-bazë përbëhet nga sythe ajrit.

Për formimin e lak e parë e zinxhirit të vënë një fije punës, e cila shkon nga spirale të përbashkët të parë të gisht tregues të dorës së tij të majtë (duke lënë në fund të një cm 3-4 pa varur), të mbështetur thread nga rrëmujë e pranoj, përmbledhje e një goditje në bazë të saj dhe të kthehet së bashku me një varg të 360 ° kundër-të akrepave të sahatit.  Temat e kalimit, e formuar si rezultat i kësaj nga ana tjetër, dobësohet pak, të bëjnë thread hodhi Lëvizja grep "në vetvete", kapjen e kreu grepa punës fije dhe të tërheqë atë nëpërmjet rezulton lak . duhet të dallohen: hodhi string stërvitje të lidh - një pajisje e përdorur për të provyazyvaniya ndonjë sendi. Për këtë  kap lëvizjen e punës fije "për veten e tij." Bazuar në materialet e www.uzelok.in

Postime Related:
  1. booties, prej dantelle

    , fiksohem thur me grep modelet, model, loop