për thurje

 

Për të zhvilluar teknikën e thur me grep

Të gjitha që ju duhet për të zhvilluar teknologji, kjo është një goditje dhe një humor të mirë. Thelbi i thur me grep është se ju keni para jush thur lak tjetër i rrugës hedh goditje, dhe fije shtrirje me sythe të tjera ose loop, dhe në këtë mënyrë të marrë një lak të ri. Para se të shikojmë në llojet themelore të sythe që janë përdorur në thurje, e konsiderojnë si për të mbajtur fije dhe goditje. Elementi kryesor i goditje të kokës së tij.

Maja e kokës të ngushtë dhe të mprehur pak. Kjo është e nevojshme në mënyrë që të lidh lehtë në loop. Në kohën kur ju jeni të shtrirë mbi një goditje me një fije me lak një tjetër seri, thread është në mënyrë të vendosur në thellimin e kokës dhe jo shqip. Për të grep nuk është hutuar nga vazhdimisht rrëshqitje off fije, dhe gjëra të tjera pak ju duhet të zgjidhni një goditje.

Kjo është diskutuar në detaje në artikull. Metoda e mbajtjes lidh: kemi marrë goditje në dorën e djathtë si një stilolaps, do ta mbajë atë në mes të gishtit tuaj dhe gisht tregues, pushimi në një jastëk të gishtit të mesëm, kreu i lidh ana e vetë deri te maja e kokës duke kërkuar në ne. Kur thurje slides goditje të lirë në gishtin e mesëm. Pra, goditje është në duart tona, janë lënë për të përgatitur para se të keni nevojë për të duhet të marrë fije thurje në dorën tuaj të majtë.

Mënyra e mbajtjes thread: thread e spirales vënë në gishtin tregues të dorës së tij të majtë, duke kaluar atë nën gishtin e mesëm, ring në, dhe nën gishtin pak.     Fundi i fije, i cili shtrihet në gishtin tregues, të mbajë gishtin tuaj. Me gisht pak më fort ngritur kundër palme, ai kap fije që rregullon tensionin gjatë thurje. Tani ju jeni gati të zhyten në botë dhe një këtë njëjta. Bazuar në materialet e mirnitok.ru

Postime Related:
  1. thurje

    , me grep yo, fiksohem, yo, me grep, loop