për thurje

 

Para fillimit të produktit thur

Pjesa kryesore e lidh                         - Shef (Fig. 2)                         për të përcaktuar trashësi të saj, numri i grepave. Nëse trashësia e 3 mm kokë,                         ajo                         Numri fiksohem 3. Ne knitters për të punuar me temat e trashësi të ndryshme duhet të                         të                         një grup i grepa nga numri 1 me numrin 6. Zgjedhja e një goditje, kanë nevojë për vëmendje të veçantë                         barazim                         kurorën.  Figura 2

shumë të mprehtë                         Kreu dhemb Indeksi                         gishtin e dorës së tij të majtë, dhe shtrihet shurdhër lak dhe e bën thurje.  Handle  goditje duhet të jetë     lehtë për të shmangur     probleme me dorë thurje. Grepa gjithmonë ruhen në një kuti këtë si     porosit,     scratches, lakim i bëjnë ato të papërshtatshme për punë. Për një mirë-     kap një fije dhe jo ndarë atë, goditje duhet të jetë 1,5-2 herë     trashë     fije e hollë.

Për produktet e thur leshi, ose fije të trasha është përdorur     i trashë     grepa (№ 2-6). Grepa hollë metalike (№ 0,5 - 1,5) thur     rrjetë peshkimi     Artikuj të lehta (dantella napkins).  Ndonjëherë për të marrë një dantella     Foto     të marrë një fije të hollë dhe thur ato me një goditje të trasha.  Ndonjëherë, për të     zbukurime     të marrë një foto  fije e hollë dhe thur ato     goditje të trasha.

Për të përdorur thurje fije: leshi, gjysmë-sintetike, sintetike,     stof i lëmuar, e bukur,, liri thread mbështjell numrin 10, 20, dhe mallkues.  Nga e drejta     përzgjedhjen e lidh     varet shumë nga cilësia e thurje.  Prandaj, para se     filloj     Produkt thur thur një sasi të vogël për të siguruar që lidh     keni zgjedhur është e saktë. Bazuar në materiale nga www.club-rukodelie.com

fiksohem, , zbukurime thur me grep, rrjetë