për thurje

 

Ju filloni duke zgjedhur grepa për thurje

Grepa thur me grep janë bërë prej metali, plastike, dru, dhe kockave. Ata janë zgjedhur në trashësinë e fije. Leshi me shtiza dhe produkteve të bërë e fije të trasha përdorur grepa trasha. Metalike e hollë grepa thur rrjetë peshkimi produkte të lehta.

Si rregull i përgjithshëm, goditje duhet të jetë 1,6-2 herë më trashë se sa lëkura. Por nganjëherë për të marrë një model dantella dhe për të marrë thread hollë i lidhur ato me një goditje të trasha. Hook mbi zgjedhjen e duhur varet kryesisht nga cilësia e thurje. Prandaj, para Fillim pillows, thur një sasi të vogël për të siguruar që ju të saktë zgjedhur goditje. Kur të keni mbaruar punë me shtiza, me kujdes hiqni të gjitha skajet e temat e në anën e gabuar dhe kapem ata atje.

Prodhimi i fije pambuku mund të përpunohen nëpërmjet leckë të lagur. Ju filloni duke zgjedhur grepa për thurje me grepProdhimi i fije leshi pak otparivayut përmes një leckë të lagur, mezi prekur hekuri, por ata kanë shpenzuar të ngushtë mbi sipërfaqen e një leckë të lagur. Atëherë hiqni leckë të lagur dhe të lënë të produktit në tavolinë për disa kohë të thahet plotësisht. Pjesë në mënyrë otparivayut e produktit.

Ndër-lidhur produkteve në nyje pak otutyuzhivayut edhe nëpërmjet një leckë të lagur. Kështu që shumë produkte nuk hekur (kapele, shalle, rrjetë peshkimi dhe të shtrënguar). Knits përfunduar larë dhe tharë, të shtrirë në një pjesë të materialit në një sipërfaqe të sheshtë. Baza grep marrin sc dhe yo. Loop ajrit. Thurimë është fillimi, duke formuar një zinxhir, dhe vlen për të gjitha modelet thurje.

Polustolbik. Ajo është përdorur për thurje buzë të produktit për ta bërë atë të qetë dhe të shtrënguar, dhe kur lidh forma. Thur kjo: të imponojë një goditje në lak të rreshtit të mëparshëm ose lak 2 pas një goditje të rrëmbyer zinxhir të punës fije dhe shtrihet direkt përmes lak e (zinxhir), dhe një lak shtrirë në grep (Fig. majtas).

Sc. Shkruani një goditje në lak të rreshtit të mëparshëm ose zinxhir (nëse lak 2, pa llogaritur sythe mbi grep), kap dhe tërheq loop thread. Në një goditje e formuar dy sythe. Përsëri, kap një fije dhe shtrirje atë nëpërmjet 2 sythe, të shtrirë në grep.

Style me yo. A yo në goditje, hyjnë në goditje në lak të rreshtit të mëparshëm ose zinxhir (nëse një lak e treta nga goditje, pa llogaritur sythe mbi grep), kap një fije dhe tërheqja e lak në lak nivel, të shtrirë në grep.     Formuar në sythe 3 goditje (një lak, yo, loop). Pastaj kap një fije dhe shtrirje të gjatë e parë 2 Netley në grep (lak dhe yo), ne përsëri të kapur fije dhe shtrirje të gjatë 2 sythe te fundit më lidh.

Një kolonë me dy yo. Bëjnë dy yo fiksohem, goditje është futur në lak të rreshtit të mëparshëm (ose lak 4 e zinxhirit), kap një fije dhe shtrirje lak. Në një goditje e formuar katër sythe. Grab një fije dhe shtrirje atë me 2, loop parë, shtrirë në fiksohem, kap thread përsëri për të zgjas atë mbi 2 goditje tjetër unazore zva, edhe një herë të kapur dhe shtrirje string string nëpërmjet 2 sythe te fundit më lidh.

Një unazë e mbyllura të sythe ajrit. Numri i sythe të mbyllura affixed në rrjet.     Polukolechko të sythe ajrore. Numri i tyre është affixed të polukolechke. Shigjeta tregon drejtimin dhe të fillojnë thurje. * - Një yll ndajë pjesa më e madhe e modelit (figura raport). Ata do të thotë se të burgosurit ishin një kombinim i sythe duhet të përsëris seri të tërë. Materialet homefamily.rin.ru

Thurje, , zbukurime thur me grep, me grep, fiksohem