për thurje

 

Grepa thurimë

grepa thurimë është bërë e materialeve të ndryshme:. celiku, druri, plastike, kocka e preferuar për të përdorur grepa dritë dhe i lëmuar grepa ndryshojnë në numrin (thellësi përcakton madhësinë e pjesës së punës të fiksohem.) gjatësia Konvencionale lidh 12-15 cm më pak se numri i grepa. , hollë fije që do të thur

grepa thurimë thur me grepKa edhe grepa të veçantë për me grep tunizian gjatësia e saj është 20 -.. 40 cm, shufra të gjithë duhet të jenë të qetë dhe banesë (pa ënjtje). Ndonjëherë, për lehtësi në vend të një shkop të gjatë është përdorur litar najloni. grepa të gjatë janë të dallohen edhe nga numrat.

rekomanduar pas punës goditje fshij leshi thatë ose prej liri leckë dhe ruajtur atë në një të thatë faqe për thurje mund të përdoret çdo fije:. leshi, mëndafshi, pambuku dhe rroba të tjera, bëri një goditje, një shtrirë pak forma është arritur duke shtuar komponentëve dhe uljen e lak, rritje apo në rënie dendësia e thur (dallimi në diametër. grepa dhe rreshta).

arsye ose numri fillestar i çdo produkt është varg të sythe ajrit. Kjo nuk është pjesë e një model nga rreshtave dhe shënohet si linjë zero. Për të nuk ka zinxhir duke tërhequr një pëlhurë thurur, ajo duhet të drejtohet më të lirshëm. Fillimi i zbatimit te 1 rresht e modelit, vyvyazyvayut unazore të ndryshme për heqjen e ajrit, të cilat zëvendësojnë kolona 1 e seri e re.

pëlhurë Figura përbëhet prej elementeve identike të përsëritura. Se ata ishin të vendosur simetrike në fillim dhe në fund të seri, është e nevojshme kolona provyazyvat shtesë dhe sythe. numri i këtyre unazore është dhënë në përshkrimin e çdo Plate model (ekstreme) e lak në këtë shifër nuk përfshin. schema për të lexuar nga poshtë lart.

Zakonisht rreshtave rastësishëm lexohen nga e djathta në të majtë, dhe madje edhe - majta në të djathtë Në raste të tjera, drejtimin e thurje treguar nga shigjeta Shpesh, kur grep produktet e të mos leckë të tërë, dhe motivet individuale, të cilat janë lidhur pastaj me njëri-tjetrin Si rregull i përgjithshëm, motiv detyrueshme duke filluar nga qendra dhe... kryhet në një rreth.

Bashkimi me motive mund të jetë ose në rreshtin e vyvyazyvanii e fundit, bashkëngjitur motiv për të lidhur më lart, ose të gjitha motive thur veç e veç dhe të kombinuar në fund të një goditje apo një gjilpërë dhe thread. materiale www.knitting.needle punës. ru

Thurimë