për thurje

 

Features goditje

Kjo ka qenë e gjatë duke u përpjekur për të dekoroj shtëpi tuaj, për të diversifikuar rrugën e jetës, njerëzit kanë kërkuar të përdorin materiale të thjeshtë për një kombinim i formave të thjeshta dhe i thjeshtë me modele, arrihet me aftësi të mëdha. Dora thurje Fillimisht u shfaq si një domosdoshmëri thjesht utilitar, u kthye më vonë në një formë e artit.

Kush dhe kur shpiku loop parë, askush nuk e di, por ka kohë që njihet që kam lindur këtë lak të mrekullueshme gjatë para epokës sonë. Në Egjipt, një nga varret e gjetura heqël fëmijëve thurur, arkeologët kanë gjetur se ajo më shumë se katër mijë vjet.  Dhe në fillim të epokës teknikat tona thurje dhe parimet ishin në nivel shumë të lartë.

Interesant, i pari thurje ishte një profesion mashkull, dhe meshkujt  luftuan me konkurrencë të grave me marrëveshje të veçanta. Në 1612, Pragë chulochniki deklaruar se dhimbja më e gjoba nuk do të funksionojë në një grua të vetme! Vetëm më vonë, kur u bë e përhapur thurje, ata u bënë të angazhuar në kryesisht nga femrat. Dhe ende njerëzit nuk e kanë humbur interesin në thurje.

Në vitin 1946, konkurrenca kombëtare amerikane e njeriut me grep fitoi dhe çmimin - Golden goditje - shërbyer personalisht me Estee Lauder.  Sot ky art vazhdon të zhvillohet, pasuruar nga motive të reja, teknikat përbërjen dhe materiale moderne.  Dora thurje krahasueshme me llojet e tjera të qëndisura. Veçanërisht tërheqës është se materiali burimi - Fije - mund të përdoret disa herë pa humbje shumë.

Thurje me dorë mund të prodhojnë unik model, unike.  Features grepa për të lejuar një shumëllojshmëri të artikujve dekorative, të tilla si dantella, batanije, rroba, lodra, bizhuteri. Në të vërtetë, tani është shumë e vështirë të imagjinohet veshjet tona, pa triko. Knits janë të rehatshme dhe të qëndrueshme, praktike dhe elegante, në të ngrohtë e tyre dhe të rehatshëm.

Hand thurje na lejon që të shprehin individualitetin e tyre, konceptuar imazhin duke zgjedhur cilësi dhe ngjyra e fije, ajo weaves, dizajn dhe stilin e produkteve. Bazuar në materialet e moikompas.ru

Postime Related:
  1. cap
  2. përshkrimin e

    dora thurje, , thur me grep grep thur me grep, model