për thurje

 

Bazat e thur me grep

grep Basic yoMësimi 1. Bazat e thur me grep thurje duhet të sjellë vetëm përfitim për njeriun. Pra mos harroni disa rregulla: 1. Uluni mbrapa, përkulur prapa në karrige e tij. Kjo gjendje e trupit optimale për thurje mësime 2. Një top ose shkul i rrugës duhet të jetë gjithmonë në të majtë. Në mënyrë që të parandaluar atë nga çuan jashtë, e vënë atë në një kavanoz apo kuti. 3. Tie nuk gënjyer!

Kjo është shumë e dëmshme për sy. 4. Mos thur për orë të tëra në fund pa pushim. 5. Të bëjë çdo gjë, pa nxitim, kështu që lëvizjet ishin uniforme dhe të qetë. 6. A nuk e thur në dritë të dobët. Drita duhet të bjerë në të majtë.

7. Kërkon të mësojnë në dritë thread nuk hollë, fiksohem madhësinë e duhur (thread duhet të jetë i barabartë me goditje është në pikën e saj thinnest, në krye). Në filamente të ndritshme që ju do të jetë më i përshtatshëm për të shqyrtuar dhe për të kuptuar lak thur. MËSIMI ONE Merrni në fund të thread dhe e vendosi në gishtin e majtë tuaj tregues. Merrni një goditje në dorën e djathtë si mban një laps.

Thumb dhe gisht tregues duhet të shtrihen në pjesën e sheshtë të fiksohem, për të cilin ekziston. Kreu i lidh nuk duhet të shikojë poshtë vertikalisht, por të jetë pak më angled ndaj jush. Grep gjithmonë fillon me një zinxhir të AIR LOOP (shkurtuar - VI). Ata - në bazë të punës. Bëni një lak të, kreu i fije lidh të marr thread nga fund dhe të tërheqë atë në loop.

Forcojë lak fillestare në mënyrë që të shtrihet në mënyrë të vendosur në grep, por se ajo mund të lehtë të arrijnë një tjetër. grep grep BasicShuma e lak e parë do të përcaktojë madhësinë e të gjitha sythe pasuese. Tani kokën mbrapa për të marr goditje thread dhe të tërheqë atë në lak primar. Tani ju thur lak e parë të zinxhirit.

Sa per Tie loop-loop, tërheqja e tyre për të njëjtën gjatësi, dhe sigurohuni se zinxhiri është marrë qetë dhe të bukur. Kur thurje goditje sythe AT që është në grep, nuk llogariten. Në numrin e përgjithshëm të sythe ajo nuk është pjesë e modelit, dhe konsiderohet si drejtues të një lak përmes të cilit shtrihet ardhshëm. Le të shikojmë në sythe ajrore të zinxhirit.

Çdo lak përbëhet nga tre fije pjesë, dhe në qoftë se zinxhirit të rrotullohen në një pozicion horizontal, ashtu siç është në të ardhmen dhe do të mbahet në thurje, ju do të shihni se një pjesë e thread është më poshtë, e në krye, dhe një pas të tretë. Kjo pjesë e tretë e thread është një vazhdim i pjesës së poshtme të lak mëparshme dhe shkon prapa. Baza e thur me grep janë sc (sc) dhe Style me yo (PRS).

Ai është që, në kombinim me varen AJROR (CAP) lejon një modele e madhe mnogobrazie. Thur me grep është zakonisht ose rreshtave (përpara dhe prapa), ose në një rreth (një rrethi, ovale, katrore, etj). Ne fillojmë të rreshtave thur në drejtimet përpara dhe të kundërt, me shtyllat më të thjeshtë pa yo. Merrni zinxhir në dorën e tij në mënyrë që ajo vë në pëllëmbë horizontalisht.

Shkruani kreu i lidh në lak e tretë e zinxhirit nga goditje, një lak në grep nuk llogaritet. Lloji Hook nën pjesën e sipërme të lak. Marr thread dhe të tërheqë atë në lak e zinxhirit. Eagle Eye u formua dy sythe. Edhe një herë, i bie në fije dhe tërheq atë nëpërmjet dy sythe. Ju tani keni një sc parë (sc).

Shkruani koyuchok në rr e ardhshëm dhe thur njëjtën mënyrë kolonën e dytë, atëherë e ardhshme, dhe kështu me radhë deri në fund. Ju tani keni në radhën e parë të sc. Kolona e fundit është më e mirë për të lidhin për fije më të fundit në lak e fundit, si të ishte "një komb", pastaj në buzë do të duken të qetë dhe i zoti. grep grep BasicPër të ruajtur një numër të madh të sythe ajrore janë bërë gjithmonë.

Numri i tyre varet nga sa shtylla i gjatë janë kryer. Në rastin tonë, kur ne ishim sc detyrueshme, për një numër të duhet një lak lartë ajrore. Ndonjëherë ajo është e fundit, por në disa përshkrime të thirrjes së saj të parë. Ajo është hequr, një funksion ndihmëse. Pra, të marrë një lak ajrit.

Turn thurje si ju kthehet faqet në libër. Tani ne do të thur në drejtim të kundërt. Futni një goditje në lak e parë kështu që lidh ishte, dhe e sipërme dhe pjesën e poshtme të lak. Catch thread thur me grep dhe të tërheqë atë në loop. Ju duhet kthyer përsëri për të koyuchke dy sythe.

Përsëri, kap goditje string dhe të tërheqë atë nëpërmjet dy sythe. Vazhdojnë për t'i dhënë fund. Për standarde fiksohem sythe sc është futur në dy linja të lak, por më vonë unë do t'ju tregoj disa efekte mbresëlënëse mund të arrihet duke futur goditje vetëm nën pjesën e poshtme, ose vetëm në fije të lartë. grep thur me grep Basicpër të trajnuar dhe të mbajë aftësi kështu që unë e këshilloj që të thur një pjesë të ndonjë gjerësia dhe lartësia.

E pra, nëse ju do të jetë shumë i mërzitshëm, imagjinoni se diçka thur dobishme, të tilla si një sfungjer për të larë enët, apo ndonjë shall për kukulla. Gjëja më e rëndësishme - për të arritur automaticity në kryerjen e shtyllave, lëvizjet rrjedhin, dhe sythe rovnenkie. Mos u dekurajoni në qoftë se në të parë duket si një shtrembër apo e shëmtuar. Ju duhet të mësojnë! Në tutorial e ardhshëm unë do të ju tregojnë se si për të bërë kolonat me yo.Bazuar në materialet e

yo, me grep, fiksohem, thur me grep, yo