për thurje

 

shtiza

 • Trikotazh ka qenë dhe mbetet në kulmin e modës
  Trikotazh ka qenë dhe mbetet në kulmin e modës, janë objekt aktuale e jo vetëm gratë, por edhe veshjet e burrave. knits, kryer me duart e veta - një pjesë të veçantë të veshjeve që ju nuk do të g...
 • Thurje forma më popullore e grep
  Thurimë. Thurje Thurje - i vjetër, por ende forma më popullore e grep. Kalimi nëpër shekuj, ajo ka arritur ditët tona në një rresht dhe u bë pastimes preferuar e femrave. Me kalimin e çdo viti dh...
 • Për fëmijët me grep
  Për fëmijët me grep. Unë vetë rrallë mbajnë goditje në dorë. Por më të vjetër motra ime Katusha rrobaqepëse të madh në këtë drejtim. Kate që nga fëmijëria e preferon për të thur me grep, jo thurje. Dhe ajo ...
 • Thurimë është një punë krijuese
  Thurje - një vepër krijuese, për të njëjtën punë një këndshme dhe aspak e lodhshme. Ajo ka kohë të gjatë qenë e njohur se procesi i thurje nuk është vetëm drives larg mendimet e errët, por edhe promovon humor të mirë. B. ..
 • Thur me grep është një nga komponentët e
  Edhe një herë, modës moderne shpall thur me grep në përgjithësi të arsyeshme, interesante, krijuese, duke ndihmuar për të krijuar të reja, ose si të cilëve është më i përshtatshëm, për të dekoroj...
 • Model i bukur zbukurime
  Model i bukur zbukurime nga revista thurimë për shawls me grep, shalle, shall, dhe ndoshta kjo do të frymëzojë që të thur vishen një të bukur apo një sundress. Ky model dallon provyazyva pazakontë pritje ...
 • Thur me grep nuk ka qenë gjithmonë punë të grave
  Jo të gjithë e di se me shtiza, duke përfshirë thur me grep, nuk është gjithmonë punë të grave. Tani, sigurisht, është e vështirë të imagjinohet se si u ul rreth zjarrit dhe luftëtarëve të lashtë...
 • Secrets of thurje
  Shpikje i përket një metodë të caktuar të guvernante Blankarde Riego de, e bija e franko-spanjoll njeri fisnik dhe irlandez. Ajo artistikisht se si të bëjnë dantella, e cila të kujton e Venedikut...
 • Thurje
  Thurimë - Çfarë është kjo? Thurje - një nga llojet më interesante dhe të dobishme dhe të qëndisura. Shumë bukur, e domosdoshme në jetën e përditshme të produkteve mund të realizohet duke ditur se...
 • Beretë thur
  Perimetrin e kokës: 56-58 cm Size: 24x120 cm Ju do të duhet: • 300g përzierje (№ 156) fije Atelier Zitron trekking AQUARELL (75% poliamide leshi 25%, 420 m/100 g) • bambu hala Profi № 2,5 • godit...
 • Thurje si një formë të qëndisura
  Në botën e ka të prodhimit të shumta dhe vepra artizanale, të angazhuar profesionalisht në prodhimin e rrobave të punuar me shtiza. Megjithatë, shumë njerëz janë të pasionuar për thur me grep dhe...
 • Lodër thurur butë
  Pa dyshim shumë prej nesh i kushtoi vëmendje të vogël thur kafshë të vogla, e përdorur si një Keychain në çelësat varur në telefon, dekorata për një shpinës apo thes. Apo ndoshta ju u është dhënë...