për thurje

 

një lule

  • Para thur shirt
    Materiale: 100 gram një dritë ngjyrë gri (Alypaka), 50 gram gri (pambuku me fije mëndafshi) Spokes 4 mm. shul goditje për 3,5 mm lule Dendësia thurje 19p.h25 f. = 10x10 cm Eraser ardhura Board: r...
  • Përshkrimi grep lule
    Këtu tregon një përzgjedhje e vogël me lule origjinale me grep bërë nga skemat e revistës thurimë. Këto lule mund të përdoret si dekoratë, si dhe duke bërë fije tyre finer dhe goditje të përshtat...