për thurje

 

Moderne thurur swimsuits të ndryshme

Nëse jo shumë kohë më parë shumë prej vajzave ndjeu një rroba banje thurur jopraktike dhe i papërshtatshëm, por në ditët e sotme disa prej nesh kanë blerë tashmë këtë gjë me vlerë të vogël. Dhe me të drejtë! Qendisi modës trend swimwear të vitit 2011.  Sot, zgjedhja e swimwear është thjesht i madh. Rroba banje të mbyllura, brekë lak rroba banje me modelin trikini - blerësi moderne nuk është befasi.  Moda është vazhdimisht në ndryshim.

Deri më sot, designers qëllim - për të theksuar individualitetin e stilit, origjinalitetin e saj. Rroba banje me grep është më i miri i plotëson këto kërkesa. Modern  swimsuits thurur janë aq të ndryshme se çdo vajzë mund të marr një rroba banje, të cilën ajo do të duket thjesht adorable.   Link rroba banje mund te veten dhe pastaj në plazh, ju nuk do të jenë të barabartë.

Më shpesh kjo është thur nga pambuku me shtuar elastane (kur rroba banje përshtatet mirë në figurën).  Moda për swimwear thurur nuk është një prirje të re. 10-20 vjet më parë, disa gra kanë tërhequr tashmë vëmendjen për ato, por për shkak të mungesës së materialeve me cilësi të duhura  Swimwear thurur nuk është marrë pas një popullaritet të veçantë.  Shumë vajza kënaq në blerjen e një rroba banje thurur vetëm për shkak se mbahen të thata.

E gjitha varet nga fije.  Në të vërtetë, ajo thahet nga pak më shumë se swimwear nga indet. Por ju mund të ndryshojnë rrobat, ose rroba banje një tjetër pak më të gjatë presin. Nuk ka gjasa që ju do të sjellë një shumë e pakëndshme.

Unë duhet të them se shpejtë tharje swimsuits nga fije mëndafshi.  Disa priren të besojnë se në rroba banje të nxehtë thurur.  Nëse rroba banje e fije pambuku është e lidhur, atëherë ajo do të jetë shumë më të rehatshme se pëlhurë sintetike të tilla si rroba banje.  Cilat modele të designers swimwear thurur janë ofruar ne në 2011?

Si në vitet e mëparshme, modele të veçanta janë swimsuits shumë popullor me grep, të cilat janë shumë të sinqertë dhe vetëm pak të mbuluar pjesët private.  Shumë shpesh në elementët "të mbyllura", rroba banje të tilla si dantella, motive floreale, ornamente të ndryshme dhe të "rrjetit", e cila është një pamje shumë origjinale në formë të punuar me shtiza. Nga modelet e modës mund të jetë bizele të shquar dhe të figurave të ndryshme gjeometrike.

A banje kostum të zi, të bardhë, blu, gri, rozë, të verdhë.  Çfarë ngjyre do të zgjidhni, rroba banje thurur do të duken shumë mbresëlënëse dhe sexy.  Qendisi brekë swimwear lak me swimwear trikini, swimwear me një top të mbyllur dhe ngrohjes-pantallona të shkurtra, ose një top të mbyllur, modele të mbyllura, të cilat janë shkalla e hapjes apo thjesht nuk e pranojnë  Kjo bikini është nxjerrë në pah të swimwear punuar me shtiza.

Jo indet nuk mund të krahasohet me Frank thur modele. Moderne rroba banje thur thurur swimsuits të ndryshmeshumë vend për imagjinatë, e cila është e vështirë për t'u zbatuar në trikotazh, lehtë gjen shprehje në një pëlhurë të punuar me shtiza.  Moda Trendi qendisi rroba banje bikini pa strings dhe shiritat. Shumë shpesh designers përdorin për të dekoroj thekë kryeveprat e tyre. Aktualisht, shumë firma janë të gatshëm për të ofruar shërbime në thurje me porosi swimsuits.

Nëse ju keni një teknikë thurje jo, e vështirë për të bërë një kostum banje të tyre. Ju mund të zgjidhni modelin që ju mendoni se është forma ideale e lartë dhe në fund.  Bukurinë e një rroba banje thurur është edhe në faktin se ju mund të me ndihmën e disa pjesë, me sy të rregulluar formën e saj.

Për shembull, thingies ose perde në modë në bust dhe brekë mund të shtoni volum, stolisje të ndritshme, të tilla si marrëveshje me lule, flutura shkëputur vëmendjen nga zonat "problem".  Thurje zbukurime rroba banje mund të eksperimentojnë me detaje.  Kështu, për shembull, duket rroba banje e mrekullueshme thur ngushtë me sewn në sequins apo rhinestones atë. Kjo qasje jo vetëm të plotësojë rroba banje tuaj, por edhe ndarjen e duhur të linjës.

Model që ju zgjidhni, gjithashtu varet vetëm në imagjinatën tuaj. Zbukurime thur, bizele të njoma, "rrjetit", - të zgjidhni atë që ju pëlqen!   Veshin thur rroba banje vetëm do të gruas, të sigurt në mospërballim e saj.  Kjo gjë e tillë në dhomë dollap me kyç do të kërkojë një kurajo të caktuar.

Nëse jeni pronar i një zemrat e mrekullueshme, bel hollë dhe këmbët me formë të hijshme, pse nuk e nxjerr para të tjerëve përsosjen e formave të saj, veçanërisht  Swimwear dhe kështu kërkon një hapje të caktuar. Bazuar në materialet e

delikate, rroba banje