për thurje

 

Ju edhe mund të lidhni një

Kjo thjesht nuk e bën këtë, në qoftë se duart janë ari. Siç rezulton, ju mund edhe të lidhni një rroba banje! Padia më e lehtë të bëjnë plazh spokes mund të duket si. Modele për pjesën e poshtme të rroba banje, ne kemi nevojë për matjet e mëposhtme: bel poluobhvat, hips poluobhvat, gjatësia e produktit në anën e saj, gjatësia e pjesën e mesme (dmth, nga mesi i belit para në mes të belit nga prapa).

Link mund edhe rroba banje rroba banjeBëni një vizatim të standardeve të përcaktuara në letër të rënda. Thur nga lartë duke filluar nga grupi i ngushtë gome, thirrni numrin e kërkuar të sythe № 1,5 rritur gradualisht në një lak, pasi një numër të caktuar të rreshtave sipas modelit tuaj. Pas kalimi te 3 cm në St spokes rr № 2,5, duke shtuar edhe një lak për të hips. modelet, fillojnë të hequr lak (befas ose gradualisht -. varësi të modelit që ju keni vendosur vetes)

Lidhja, kështu që të dy gjysmave të duhur otparte një leckë të lagur dhe e thatë, dhe pastaj të thur. Për të matur gjoks Leotar bust në sqetull dhe n dhe 6 cm mbi bel. Kanë diçka që i ngjan një top vdekje në litar. Thurje, duke filluar me linjë të gjatë të hala № 2,5, përafërsisht thur. 2 / 3 lartësi, të shkojnë në spokes № 1,5.

Produkti është e mundur të qep, endje shiritat i rrugës me ngjyra, dhe rroba banje për të dekoroj me butona ngjyra, qëndisje, apo fillimisht në vend të kësaj të zgjedhin një model të bukur çorape thurje. Për të njëjtin model mund të thur me grep rroba banje, ajo do të jetë denser dhe më të qëndrueshme se spokes, dhe bust mund të jenë të lidhura nga sheshet individuale me ngjyrë. Merrni më shumë rroba banje në natyrë.

Fused rroba banje mund të bëhet me lidh bust dhe fund të kanavacë dantella thurje. E njëjta lidhin model të kanavacë të madhe katrore e cila do të shërbejë ju si Pare në plazh, dhe e bukur si zbukurime shall - në shtëpi. Bazuar në materialet e

model rroba banje, zbukurime, rrjetë