për thurje

 

Qendisi lodra amigurumi

Amigurumi thur traditë amigurumi Japanese hedhur nga të rriturit për fëmijët. Dhe  grep lodra amigurumi ishin një gëzim jo vetëm për Kids, por edhe prindërit e tyre. Dhe si mund të jetë ndryshe! Për shkak se ata janë kaq cute!  Thurur lodra amigurumi është zakonisht një kafshëve pak apo krijesa të paktën një pak të ngjashme me një person, ose që kanë asgjë të bëjë me të. E tillë është tradita.

Edhe në qoftë se lodër të lidhura me mjeshtri  amigurumi është as kafshë as njeri, është gjithmonë një objekt gjallë. Qendisi me grep amigurumi lodraShumica e animality shprehur në prani të syve ose gjymtyrë, si në njerëz.  Thur amigurumi dha qindra botën e mijëra mbart unike, lepujt dhe kafshët e tjera të famshme dhe të mos i njohur thurur, i cili të ngrohtë shpirtrat e fëmijëve nga prania e tyre.

Classic grep lodra amigurumi madhësi të ndryshme të vogla dhe shkallë të lartë të butësi. Ata janë karakterizuar nga një kokë të madhe në mënyrë disproporcionale dhe një të përbashkët "kavayny" (dmth. "cute") paraqitjen.  Arti i "amigurumi thurje" nënkupton ose thurje ose crocheting.

Dhe lodra nëse është thurje  amigurumi në spokes, në shtëpi, zuri vendin e parë nga dy të jetë e mundur, atëherë përhapja masive e Artit grep u bë shumë popullor.  Më shpesh, mjeshtër i lodra janë krijuar veç e veç dhe fastened pastaj. Gjymtyrët mund të jenë bashkëngjitur në nyje trupit për të pronarin e lodër ishte në gjendje të lëvizin ata.

Edhe pse disa  amigurumi, pa gjymtyrë me dashje, krijuesi i një tërësi të integruar.  Materiali i përdorur për lodra fije.  Thur amigurumi praktikuar tradicionalisht në një mënyrë në një spirale, ku qarqet nuk janë të lidhura. Në thurje lodra të tilla është e rëndësishme për të krijuar një pëlhurë të dendur është e trashë të mjaftueshme për të dal lodra nuk e kam marrë nga jashtë.

Si një mbushje për lodra duket filler fijor: vatë, mbushje poliestër, apo paralon holofayber.  Gjymtyrë, në mënyrë që të japin të gjithë amigurumi "naturalness" e bërë, më të rëndë. Sigurisht, kushineta nuk e fshehin atë atje, por përdorimi i rruaza të vogël plastike për mbushjen e duarve voids brendshme dhe këmbët krejtësisht e pranueshme dhe praktikë e zakonshme.  Amigurumi thurje është kryer duke kontrolluar me Skema.

Amigurumi, skema  të cilat janë në dispozicion në World Wide, ky robot, dhe kafshët pak klasik, dhe krijesa krejt të paimagjinueshme nga përrallat, tregimet dhe karikaturat.  Associate tillë një lodër mund të jetë veten dhe kanë nevojë vetëm për të lexuar manualin dhe për të gjetur vendin e duhur për materiale të vogël tuaj kryevepër. Sigurisht, është e dëshirueshme në këtë kohë është që të jetë në gjendje të thur. Fëmija do të jetë mirënjohës!

Kjo modelki nga galeria jonë: Bazuar në materialet e

, thur me grep thurje, thur me grep, me grep lodra, skemë