për thurje

 

Thurje veshje

Size 42-44.  Ju do të duhet: 450 fije g (38 027) Orlando (88% pambuk, 12 poliamide%) spokes 4.  Llastik çorapesh: para dhe rreshtave gajtan të përballet. p.Uzor "Acorn": thur për skemën.  Dendësia: 10 x 10 cm = 19 x 24 seksionin e p. model i "Acorn".  Kujdes: Ky produkt është i thurur në 2 temat!

Përpara: formoni n. 103 Veshje thurimë loopdhe thur model ". Acorn"  Në mënyrë që të formojnë enë për të shtuar në të dy anët e çdo 2-m f. 10 x 1 pikë dhe të hyjë lak = 123 në figurën n. Me një lartësi prej 119 f. nga fillimi i dhjetor në të dy anët e një artikulli, atëherë çdo 2-m f. më tej 19 x 1 n. Në një lartësi prej 66 cm (160 p). nga fillimi i vrimë e mëngës për të mbyllur në të dyja anët në 4 STS, pastaj çdo 2-m f. 8 x 1 n. Së bashku me vrimë e mëngës në qafë në mes të kanavacë të ndarë në dy pjesë dhe duke shtuar në një seksion të qafës përfundojë të dy pjesët veç e veç.

Për të shkurtuar laget mbyllur brenda nga goja e çdo 2-m f. 10 x 1 n. Në një lartësi prej 75 cm nga fillimi e të gjitha STS thur mbetur së bashku me 2 persona. = 11 shiritat n. thur një tjetër 19 f. llastik çorapesh.  Back: ngurtësohem simetrike parë, por me një neckline zhytje.  Për ta bërë këtë, në një lartësi prej 46 cm (p 112). Nga fillimi i mbylljes do të thotë 3 STS dhe të përfundojë dy pjesët veç e veç.

Për të pjerrët në brendësi të kthyer poshtë në secilin prej 3-m f. 17 x 1 pikë në 169-m f. thur gjitha STS mbetur në dy personave së bashku. = 11 Shiritin n. tërthorëse në 27 f. llastik çorapesh.  Kuvendi: qep anë dhe seams supe. Bazuar në materialet e

, skema e veshje, model, gjilpërë loop