për thurje

 

Thurje dresses për gratë të mëdha

Veshje për gra të trashë, poshtë zgjeruar, forma-montim, bërë në Shën st në lesh ngjyrë bezhë, e cila është e lidhur me 5 temat. Thurimë veshje për veshje më të mëdha të gravefasteners Planck, skajet e jashtme e jakë dhe prangat bëjnë pëlhurë model. Lock 5 butona .  Size 58-60. Konsumi i fije 800g Gjilpër 2,5 mm.   Për të drejtuar nga lloji mostër e model është një numër tek të sythe.  1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 20, 21 dhe 22th rreshtave të sythe Tie fytyrës.

Rreshtave 6 dhe 18: * gajtan 2 bashku një lak, * yo, 1 gabuar. 8, 12 dhe 16 seri: * 1 lak off (fije e lak), K1 *, 1 lak off (fije të loop).  10 rreshta dhe 14: * K1, një lak off (fije e lak), * K1.  Të gjitha detajet e veshjes thur nga fundi.

Dovyazav para kllapa (linja AB), fix gjerësia e kllapa varen dhe pastaj lidhja çdo gjysmë në individ. Tuck vyvyazyvayte shkurtuar seri. Lapels ndjekin skaj së bashku me një raft në Shën rr, në mënyrë që rim vendosur para përkon me fytyrë para.  Porta vyvyazyvayte shkurtuar rreshta, dhe pastaj të sigurt shtresë kettelnym loop.   Pjesët e lidhur otutyuzhte dhe qep. Qep jakë.

Për të përfunduar të vishen në buzë e jashtme e jakë dhe në buzë të çelës automatik për llojin varet parantezë dhe lidhja përfunduar hequr për rekord. Kënde në detaje janë të qarta, është e nevojshme në krye të çdo provyazyvat qoshe një front (qoshet e jashtme) dhe një i brendshëm (qoshet brenda).

Para dhe pas qoshe para e jashtme e lak është shtuar një lak ajrore përmes seri, dhe para dhe pas lak gajtan brenda provyazyvayte cep nëpërmjet një seri prej tre sythe së bashku thur gajtan.  Varet bashkëngjitni strip fytyrës përfunduar në anën e gabuar, nuk forcojë. Prangat thur përfunduar trashë. Qep në buttons.

(Burimi:. IP Martynenko "Knits"-M, industrinë e lehtë, 1973)

, veshje yo, yo, model