për thurje

 

Spokes thurur veshje fëmijëve

Thurur fëmijëve spokes vishen "jam Kajsi." Për një fustan i zgjuar thurur përshtatshme jakë golf të bardhë. Kjo veshje mund të jetë i veshur në një jakë golf në verë për një shëtitje në një mot të ftohtë.  Gjatësia e dresses grep për vajzat: 48 Madhësia cm: 86.  Fije: Lotus (mercerized 100% pambuk, 100 tex x 4)  Spokes: Përshkrimi i punës: veshje thur për vajzën e hala rrethore Dial 261 loop.

Bashkohu rrethin e thurje, unazore 2 thur së bashku ekstreme (260 unazore).  Modeli thur "bisht palloi" - përsëritur 3 herë.  Bisht palloit. Raport 13 unazore:  Rresht 2: * 2 STS së bashku para (2 përsëritur herë), 1 para, 1 yo (përsëritje 4 herë), 1 para, 2 § veshje fëmijëve thurur fustan thurjepërgjatë para (përsërisë 2 here) * * për të përsëritur nga *. dhe  Rresht 3: gajtan.  Rresht 4: fytyrës.  Tjetra, 76 rreshtave të para saten (25 cm). Ose ndonjë numër tjetër i rreshtave - në varësi të kohëzgjatjes së në buzën e interesit.

1 rresht: 2 STS përgjatë përpara.  Gjithsej 130 loop do.  9 rreshtat e gum 1x1.  Thur 1 rresht të shtypni fytyrës së një shtesë 2 kaluar sythe fytyrës - duhet të jetë në gjendje të loop 132.  1 rresht: * 2 gajtan, yo, një hell (1 st si hequr para, një para dhe shtrirje atë mbi loop hequr), 2 STS thur së bashku fytyrës, 1 * yo, të përsëritur nga * Deri dhe *.

2,3 dhe 4 rresht: * 2 gajtan, 4 * fytyrës, të përsëritur nga * që *. dhe  Thur 4 model cm dhe ndahet në 2 e gjysmë të barabartë thurje kështu që modeli ishte simetrike.  Vazhdo thurje para Dresses. A 11 cm nga çamçakëz për të mbyllur një mesatare prej 26 unazore, dhe të dyja palët të përfundojë veç e veç.  Në të njëjtën kohë në çdo rresht të dytë pranë buzë të prerë katër herë në një lak.

Me një lartësi prej 17 cm nga çamçakëz për të mbyllur sythe e mbetura të shpatullën.  Vazhdo thurje e prapme të veshjes.  Për ta bërë këtë, ndajnë lak në 2 pjesë të barabarta dhe të thur dy palët veç e veç.  Në një lartësi prej 13 cm nga çamçakëz për të mbyllur neckline me buzë e brendshme të lak 13 dhe në çdo rresht të tjera 4 herë në një lak. Në një lartësi prej 17 cm nga çamçakëz për të mbyllur supe mbetur loop.  Grumbulluar fustan: Kryen seams sup.

Armholes, qafës dhe një prerje më mbrapa (në të njëjtën kohë lidh lak për butonat e lak ajrit) lidhë mbi një sërë sc. Qep një buton.

Bazuar në materialet e

yo, veshje thur, yo, veshje