për thurje

 

Madhësia fustan thurje 4244

Size 42-44.  Ju do të duhet: 600 g i fije blu "Magic-Fine"; spokes 4 goditje 4.  Gërshetim: Art. pa yo, gomë 22;  Modeli: 1 metal seri buzë, K1, * yo, 1 pikë jashtë para se të punës, K2, qëlloi me 2 sythe perekin'te përballet thur * nga * të * të përsëritur për të, fund Metal Edge,

3 - dytë metalike rradhë buzë, 3 fytyrës, * yo, 1 pikë jashtë para se të punës, K2, të marra pas 2 perekin'te përballet me loop thur * nga * të * të përsëritur deri në fund, K1, buzë metalike;  Rreshti 5 - Metal Edge, K2, yo *, 1 pikë jashtë para se të punës, K2, qëlloi me 2 sythe perekin'te përballet thur * nga * të * të përsëritur deri në fund, K2, buzë metal.  Densiteti i thurje: 22 x 28 f. n. = 10 x 10 cm, për shkak të një grupi elastike, 18 x 26 f. n. = 10 x 10 cm, lidhur me një model.

BACK.  Në hala n. 110 dhe lidhja dial një grup gome. Thur nga fillimi i serisë 110 për të mbyllur armholes në të dy anët e çdo rresht 2 2 herë në 3 STS, 2 STS 1 kohe dhe 3 herë, thur 1 st nga fillimi i zbritjes në 50 rreshta armholes, neckline për Mbylle pjesën e mesme 38, atëherë të dy palët në çdo rresht 2 2 herë dhe 3 STS 1 herë 2, § § 17 të Pranë shpatullën.  PARA.  Filloni si një mbështetëse.

Thur nga fillimi i zbritjes për armholes seri 42 për të mbyllur neckline mesatare 24 STS, atëherë të dy palët në çdo rresht 2 4 STS 1 herë, 2 herë në 3 STS, 2 STS 1 herë 3 herë dhe 1 st Afër 17 shpatullën n..  KUVENDI.  Bëni një shtresë të drejtë supe. Për jakë së bashku neckline dial 108 në, thur 60 rreshtat e modelit, dhe pastaj të mbyllë loop. Ndiqni shtresë e majtë sup dhe shtresë e jakë.

Ndiqni seams anësore. Lidhin vrimë e mëngës goditje rresht 5 i Artit. pa yo. jakë kravatë me 3 rreshta e artit. yo nr.  Si revistën thurimë Natalia - thurje spokes, fiksohem dhe me makinë.

thurje, , grep thur me grep, yo