për thurje

 

Tunikë e thurur veshje

Membranë Ju do të duhet: 400g e fije (100 fije mëndafshi%, 500 MSH 100 g) të verdhë dhe rreth 100 g prej fije fije mëndafshi zgjedhur lule beads të madhësive të ndryshme ngjyra e zgjedhur për qëndisje, goditje № 1.2. Para se të filloni thur bëjnë model produktin në madhësinë aktuale (Fig. 10), rregulluar nga standardet e tyre. Tunikë përbëhet nga një fund - funde, që shkon përgjatë buzë dhe të lartë - mbrapa (2 pjesë) dhe raftet (2 pjesë).

Filloni punojnë në qark 10 me pjesën e poshtme të tunikë. Lloji gjatësi VI zinxhir të nevojshme, në afërsi të rrethit dhe të kryejë një periferi shumë-colored (1-8 qark seri) ndryshon ngjyra e fije, siç tregohet në foto, nëse dëshironi. Vazhdimi i verdhë model fill kryesore (nga 10 në 17 rreshtat e skemës 10).

Funde leckë Ngushtimi kryer në përputhje me, sy modelin parim ubavok në skemën dhe 10. Mbaro punë me shtiza rreshtin e poshtëm të modelit ndërmjet pikave A dhe B në skemën e 10. Pastaj lidhëse Rls janë 5 cm e gjerë dhe të fillojnë të zbatojnë në krye të tunikë. Për ta bërë këtë, ndajnë në katër pjesë kanavacë (dy pjesë për mbrapa, dhe rafte).

Postime Related:
  1. thurimë kapele me grep

projektimit, qark, fiksohem, thurje