për thurje

 

Dresses thur

Size: 44.  Veshje me grep ju do të duhet: • 500g i fije Alpina «Larry" (50% lesh kashmiri natyrore, leshi 50%, 160 m/50 g) orange;  • 100 gramë fije Alpina «Susan" (50% lesh, lesh kashmiri 50% natyrore, 160 m / 50 g) e gri;  • hala rrethore «Gamma" № 3,5, № 6.  Teknika të thurje.

Spokes: sipërfaqe para (seri fytyrës - loop para, rreshtave gajtan - gajtan unazore);  Gum 2 / 2 (K2 alternative unazore, 2 gajtan loop);  Model Jacquard: thur thur sipas diagram në frontin e inxhinierisë norvegjeze, me një varg të thyer të shtrihet lirisht në anën e gabuar të produktit.  Dendësia e thurje.  15 x 19 rreshta sythe = 10 x 10 cm, është e lidhur me spokes e numrit thur përpara 5.  Veshje thur.  Mbrapa.

Spokes № 3,5 fije dial portokalli dhe thur 74 sythe e 6 rreshta të gomës 2 / 2.  Shko tek spokes e numrit 6.  50 rreshta thur i modelit jacquard para saten sipas skemës, zbres 10 qepje në mënyrë të barabartë (provyazyvaya çdo 5 ose 6-sythe së bashku).  Spokes e 64 sythe.

Tjetra, thur 17 rreshta prej gome 2 / 2.  Për të marrë armholes linjë të ngushtë në rreshtin e 18-të në të dy anët e 3 sythe, pastaj çdo 2 1 rresht kohë - 2 sythe 3 herë në një lak.  Për të marrë të vijë për hapje në rreshtin e 56 për të mbyllur zgjedha e mesme 20 unazore.  Në afërsi të rrumbullakët në çdo rresht 2 2 herë në një lak.  Spokes e 12 sythe.  Të gjitha lak për të mbyllur në një rresht.  Shpatullën e majtë thur simetrike.

Para se.  Thur si mbrapa.  Për të marrë të vijë për hapje në rreshtin e 26 për të mbyllur qendrore flirt gjashtë sythe.  Në afërsi të rrumbullakët në çdo rresht 2 1 herë - 3 loop, 1 herë - 2 loop 4 herë - 1 loop.  Spokes e 12 sythe.  Pastaj thur 24 rreshta çamçakëz 2 / 2 e drejtë.  Të gjitha unazore afër një rresht.  Shpatullën e majtë thur simetrike.  Mëngë të drejtë.

Orange fije të hala № 3,5 rezultatin 52 unazore dhe thur 6 rreshtat e gomës 2 / 2.  Shko tek spokes e numrit 6.  Thur 12 rreshtat e para saten.  Për të zgjatur krahun për të kryer të fituar në të dy anët e çdo rresht 4 2 herë në një lak mbi hala thurje = 56 STS.  Për të marrë sleeves laget të ngushtë me të dyja palët në 3 unazore, dhe pastaj pas dhe para dy sythe mbi buzën, në çdo 1 herë rresht 2 - 2 loop, loop 3 herë -1, mbyllni të gjitha unazore në një rresht.  Mëngë të majtë thur si një e drejtë.

KUVENDI DHE DALJA.  Run anë dhe seams shpatull, sleeves seams. Model thur vishenqep sleeves në armholes.  Golf kular.

Fije Orange më hala rrethore № 3,5 rezultatin 100 unazore dhe thur 5 rreshtave prej gome 2 / 2. Të gjitha unazore të mbyllura në të njëjtën sythe gajtan rresht (në anën e përparme të produktit).  Skema model jacquard.  Skematike.

Përdorimi i materialeve të botuara në "Sandra" ditar, № 1 / 2009  Përdorimi materialet e publikuara në revistën "thur dhe MODE", № 2 / 2008 Bazuar në materialet e

thurur model fustan, skeme, veshje, thurje, loop