për thurje

 

Bolero thurur veshje

Bolero Ju do të duhet: 300g i fije të ndryshme dashuroj, thurje hala 9.  Produkti është bërë nga dy pjesë të lidhura me pjesën e prapme të thur thur. Dimensionet e produktit treguar në Figurën 23. Që të filloni të ndiqni shembull pëlhure model në Skema 23.  Në radhë të numëruara rastësishëm-: yo dhe PL spokes provyazyvayte dyfishtë encircling thread punës.  Në rreshtat edhe vetullat si vijon: Shkruani gjilpërë të drejtë në lak, thur dhe PI, duke hequr atë, duke hedhur shpërndajë. Dovyazhite për t'i dhënë fund.

Pull teh vertikale të varen asgjësuar. Modeluar mbi modelin dhe llogaritur numrin e kërkuar të sythe. Type në këto sythe dhe FP thur. Kjo - linjë zero.  Thur pëlhurë 50 cm, ndajnë atë në dy pjesë (20 cm deri 35 cm dhe përsëri në raft) dhe për të vazhduar thurje veç e veç.

Dovyazhite pari pjesën e pasme të drejtpërdrejtë në një lartësi prej 30 cm për të hequr pin thurje gjilpërë apo loop shtesë të hapur.  Pastaj lidhin një raft copë. Formimin e një neckline në përputhje me modelin. Pas rripin-ubavok shikimet e nevojshme dovyazhite 50 cm e gjatë Mbylle loop.  Pjesa e dytë lidhin simetrike të parë.

Kujdes te shtypur në një pin thurje (gjilpërë ekstra) nga pjesët e lak e mbrapa dhe të lidhë ata të thur thur "loop loop." Veshje Ju do të duhet: 200g temat e hollë dhe buklirovannoy pak fije dashuroj dhe ROM përzierje; spokes 3.  Produkti është bërë punim gajtan nga dy pjesë, të lidhur në çdo anë të thread contoured. Dimensionet e produktit treguar në Figurën 24.

Që të filloni të ndjekë modelin e modelit. Modeluar mbi modelin dhe të bëjë një llogaritje e lak. Tie thur çorape detajet thread buklirovannoy, duke e bërë pagesat, dhe rroba dhjetor në përputhje me modelin. Fijeve dashuroj, të krijojë një kanavacë vizatimi, të grupuara sipas photo grupit, ose për simpati tuaj.  Pjesë të përfunduar të lidhur në anët thur thur.

Straps bërë zinxhirin dashuroj fije të PE.  Bazuar në materialet e

yo, yo, veshje, skema