për thurje

 

Drita thur fustan ngjyrë rozë

Thur dritën fustan ngjyrë trëndafili dantella bar te dy rreshta me lule. Para dhe prapa e lidhur modelin transparent dashuroj. Drita thur fustan ngjyrë rozë-vizatimVeshje stolisur me një buqetë me lule me grep.  Size: 46/48.  Shkalla mesatare e kompleksitetit.

Ju do të duhet: 600g e fije (100% x / b) pink, 1,5.  Technique grep Dresses grep: ajrit unazore (ce), SC (neni w / n), kolonat me yo (pika s / m) .  Përshkrimi i thurur Dresses. Run model në madhësi të plotë.

Arsyeja kryesore (28 copë.) Zinxhiri i 8 ce mbyllur në një rreth me conn. i Artit.  1 f. 1 ce heqë, 15 st. b / n në rrjet rezulton. Disa të plotë me conn. i Artit.  2 f. 6 ce (3 ce, ce ashensor + 3) * 1 tbsp. s / n në shekullin e 2. b / n rresht mësipërm, 3 ce *, Përsëriteni nga * të * 6 herë.

Ka 8 harqe. Disa të plotë me conn. i Artit. Më tej punën për të vazhduar nën skemën motivi kryesor për përfshirëse seri 4. Motivet për të ndërlidhur dy grupet rrethore në rreshtin e fundit në bazë të skemës (14 njësi).  Një rezultat lidhin fjongo në të dy anët, sipas skemës lidhur 1 përfshirëse seri 8.

Thread nuk është e prerë. Puna për të vazhduar me skemën e modelit fantazi, duke aplikuar një strukturë model të vijë deri koketë.  Para dhe prapa thur Dresses: stacion për të vazhduar punën. w / o qafës vyvyazyvaya dhe linjë vrimë e mëngës sipas model.  Lloji mëngë zinxhirin e 89 ce (88 + 1 bazën ce ce rritje).

1 fq: 1 tbsp. w / o ne ce e tretë zinxhir nga goditje.  86 Art. w / o ce ne bazë të zinxhirit.  2-6-ce P. 1 shërim, Neni 87. w / o në art. b / n rreshtit të mëparshëm.  Më tej punën për të vazhduar me skemën e modelit fantazi, duke aplikuar një model për të kanavacë.  Kuvendi i pjesëve Dresses grep Detajet në modelin e shëndoshë, i lagësht dhe të lënë të thatë. Run seams sup dhe sleeves.

Bashkëngjitur mëngë. Bottom e sleeves, veshje dhe kravatë qafën linjë festooned si vijon: 7, Art. s / n në art. rreshtit të mëparshëm, 1 tbsp. w / o në shekullin e tretë. rreshtit të mëparshëm.  Run arbitrare lule dy.  Qep lule të zgjedhën e para sipas photo. Bazuar në materialet e

delikate, yo, dresses thur, yo