për thurje

 

Qendisi lodra

qendisi lodra thurjeSot ajo është bërë shumë e famshme lodra thur me grep. Dhe sa të vijë është quajtur pasion, dhe si grep lodra? Pak me grep amigurumi lodër merr emrin e vet nga dy fjalë japoneze "ami" "thur" dhe "nuigurumi" "lodër e butë". Tani u bë e qartë se modës për krijesat e miniaturë me grep na erdhi nga toka e diellit në rritje të Japonisë.

Dhe jo vetëm modës, por një "sëmundje" të quajtur "amigurumi". Amigurumi është një miniaturë lodra, shpesh me imazhin e kukulla ose kafshëve. Së pari, madhësia. Ato duhet të vendosen në pëllëmbë, dhe së dyti, proporcionet. Kjo është një porosi lodra me grep me krerët e madhe dhe këmbët e vogël (ose jo), dhe së treti, emocionet. Lodrat, thur me grep, duhet të jetë "i gjallë", me sytë e hundë, dhe buzëqeshje.

A surrat për një shumë vëmendje, sepse kafshët e thurur duhet të jenë të animuar, dhe së katërti, mënyra e thurje. Amigurumi duhet të jetë raundi i seamless dhe punuar me shtiza. Të dy fëmijët dhe të rriturit janë të njohura në dashuri dhe simpati të madhe për grep qenie, ato janë përdorur si charms për çanta dhe çelësat janë vendosur në makinë, dekoroj shtëpisë së tyre.

A më shqetësues të krijuar më të mirë dhuratë e bërë me dorë për ditëlindjen, Vitit të Ri, dasma apo vetëm për asnjë arsye. Lodra punuar me dorë do të sjellë një stuhi e emocioneve pozitive, emocionet pozitive dhe humor të mirë. Dhe ju vetë keni provuar ndonjëherë për lodra të thur? Nëse dëshironi të lidheni amigurumi, ju mund të shfletoni faqen tonë të internetit për një lodër thurur, dhe pastaj për një kafshë të re. Bazuar në materialet e knittoy.ru

Postime Related:
  1. brinjë thur

thurur lodra, thurje