për thurje

 

Thurje lodra

Krijimi diçka me duart e tyre - gjithmonë një gjë interesante. Sidomos kur është fjala për gjëra për fëmijët. Well, që mund të ju lutemi të fëmijës më shumë se një kukull të re, ose ndoshta një luan! Pra, ne ofrojmë të gjitha gratë e gjilpërës, si rishtar dhe me përvojë, për të paguar vëmendje të thur lodra. Megjithatë, pse grep lodra mund të jetë me interes vetëm për fëmijët?

Artizanale e bukur do të jetë një dhuratë origjinale për miqtë dhe familjen, ose ndoshta në fillim të këtij koleksion unik. Në këtë seksion ju mund të gjeni një diagram të lodra thurje dhe opsionet thur veshje për kukulla, të cilat lehtë mund të bëni vetë, të udhëhequr nga udhëzime të qarta.     Shpjegime të hollësishme të mbuluar çdo fazë të punës, duke e bërë atë barrë jo një, por një gëzim.

Teknologjisë është e thjeshtë dhe ajo do të marrë atë për të gjithë - nga të rriturit për fëmijët. Vlen të përmendet se lodra thurje nuk kërkojnë blerjen e fije të reja - kështu që pse nuk bëni atë nga mbeturinat, nuk ka nevojë për sweaters dhe shawls. Por si një bonus argëtim, të ofrojë për të paguar vëmendje schema kostume për kafshët tuaja, qentë sidomos hairless që janë ngrirë në dimër dhe do të jenë të dashur të lumtur dhe rroba të ngrohta dhe veten e tyre si rezultat do të duken si lodra të thurura . Bazuar në materialet e

diagramet, thurje, thurur lodra, thurje