për thurje

 

Thur me grep krolik13

Bëj një lepur nga thur katror - është gjithashtu e mençur për të marrë një lepur nga një kapelë!  Çdo pak me gëzof, fill jo të qetë të ndonjë ngjyra e zgjedhjes suaj. Ju nuk keni nevojë për shumë fije. Mjaft 6-inch (15,24 cm) katror, ​​plus pak për veshët dhe dekoroj për të marrë një lepur të mirë-sized.  Nëse fije tuaj etiketë hala rekomanduar madhësia, atëherë përdorni ato - ose më të vogla.

Shembull: (35 jard (32,04 m) i fije, thurje hala madhësia - 5)  Type në një numër të mjaftueshëm unazore për të marrë 6-inch (15,24 cm) (për shembull, në fije origjinal - 35 unazore) në pëlhurë xhersej pëlhurë të butë (thur 1 para rresht, një numër i gabuar), për aq kohë sa gjatësia e sheshit nuk do të barabartë me gjerësi. Distancë e afërt. Vendosni se çfarë përballen mating ose mbuluar me tegela ju do të përdorni për jashtë lepuri.

Duke përdorur diagramin, etiketë pikat A, A kunjat dhe H. Gjilpërë vesh me një gjatësi prej rreth 24 fije inç (60,96 cm). Lënë një bisht për 8 inç (20,32 cm), duke filluar në pikën A, dhe qep gjatësi thur gjysmë-rrethi të H pikë, është tani një gjysmë-rrethi te pika A '. Mblidhni këtë shtresë dhe lidhin skajet e vendit. Plotësoni filler tuaj kokë.  Duke përdorur skajet e hollë mbledhur, qep mjekër.  Pika Mark B, B, C 'dhe' C.

Duke përdorur fije, të cilat u mblodhën kokat në Hapi 2, qep AB buzë në mënyrë që të lëvizin të pes, dhe, në përputhje me rrethanat, 'B' në B'C.  Mark pika D, E, F, D 'E'. Pass gjatësi thread gjilpërë prej rreth 24 inç (60,96 cm). Dërgo bisht të gjatë, 12 inç (30,48 cm), duke filluar në pikën F, qep buzë për buzë FE DE.  Same me palën tjetër.

Kalon nëpër gjilpërë me bisht dhe qep F'E buzë për buzë E'D '.  Mbushje rras këmbët dhe trupin. Qep bark. Pull këmbët larg dhe qep përfundon të dy anët e derr bark. Hide përfundon thread.

Tipi 5 ose 6 sythe.  Thur ribbed, 10 ose 12 rreshta. Tani loop zvogëlohet në radhë të mëvonshme për të formuar një trekëndësh zgjatur. Kur të dy fundit lak, thur nje rresht, pastaj të thur dy sythe së bashku.

A vesh të tjera. Qep veshë për kokë lepuri.  Merrni një top të vogël të mbushjes dhe të qep fort e pasme të lepuri. (Përndryshe, ju mund të tërheqë një sasi të vogël të thur me grep grep filler brenda lepuri). Bazuar në materialet e dom.sibmama.ru

Postime Related:
  1. Qendra thur
  2. elastike thur, fiksohem

loop qark, gjilpërë, thurje