për thurje

 

Pink thurur lepuri

Pink thurur lepuri lodër  Ky thurur lodër bunny u krijua me katër spokes. Unë fillimisht e planifikuar të lidhë një kukull të vogël, por gjysmë të rrugës përmes kukull mi u shndërrua në një lepur! Ky doracak do të ju tregojnë se si të lidhë një lodër në katër hala apo hala rrethore.

Gjilpër thurimë 15h8sm, letër gjurmimin, gërshërë, kunjat, hala, laps  Scraps pëlhurë pëlhurë ngjyrë ose për putrat dhe veshët, plus pjesa tjetër e zemrës (kjo mund të jetë pëlhurë të njëjtë ose të kundërta.)  Pëlhurë shtesë scraps pjesë e vogël e leckë të bardhë ose një surrat.  2 fije shkul i fije pambuku: 1 shkul - rozë dhe 1 roll bardhë.

Dekore 2 butonat përkatës për sytë. Një buton të ndryshme për hundë. (Ju mund të dëshironi të eksperimentojnë me ngjyra të ndryshme dhe madhësive CP para se të qep tyre.)  1 pompom të vogla të bardha për bisht.  Thread është e bardhë, për të qepur detaje.  Thread për butonat e duhur me ngjyra.  Plotësimi apo prerja sintepon indeve.  1. Filloni duke thurje të trupit.

Duke përdorur 4 spokes, dial 60 sythe në mënyrë të barabartë të gjithë 3 spokes. Duke përdorur gjilpërë rrethore, vendin e një shënues përpara lak e parë (në mënyrë që ju mund të mbani numërimin e numrit të sythe).  Tani, përdorim skemën për thurje:  Vazhdoni këtë model derisa të keni shtypur 16 faqe, ose rreth 10 cm  Duke përdorur gjilpërë rrethore, shënues vend 1 2 më shumë në 20 lak dhe një në 40. Pastaj, përdorin tabelën në vijim për thurje:

Vazhdo të përdorni fije rozë dhe të reduktuar në një lak në fillim të çdo gjilpërë (ose në çdo shënues, duke përdorur një gjilpërë qarkore) derisa ju të fitojë gjashtë unazore në magazinë për çdo një foli (ose 18 për spokes rrumbullakët). (Bates, provyazyvaya 2 sythe përmes para qepje.) Cut fije, duke lënë një 20 cm (8 në) bisht. Përshkon bishti përmes sythe mbetura. Në këtë fazë ju duhet të keni një formë tub, i cili është mbyllur në një fund.

2. Pink lepuri thurur foliDuke përdorur një filler, mbushur trupi.  3. Për pjesë të rrobave, të bëjë një model duke përdorur templates poshtë.  Atë të bashkëngjitni pjesë pëlhurë dhe gjurmë. Ju do të duhet për të shkurtuar nga 2 format e këmbët, 4 formë veshi, 4 formën e dorës, një formë më të ulët një formë të zemrës dhe një formë të surrat.

2 forma tjera të ulëta.  4. Për të bërë një qese me oriz, bashkangjitni pjesë e materialit së bashku dhe qep e mbeturinave, duke lënë një 2 cm (3 / 4 në) vrimë në mënyrë që të nxjerrë anën e djathtë (siç). Release anën e djathtë dhe do të mbushin qese me oriz. Qep e hapjes të mbyllura dhe të vënë në mbi një lepur punuar me shtiza.  5. Veer ruajtjen (kopje) në fund të njëra anë e qese me oriz (anën e djathtë).

Vendos nje qese me oriz në kuadër të hapur lepuri (anën e djathtë të template nuk është para pëlhurë).  Pin në vend, me një avantazh të thurur tucked në krye të qese me oriz. Qep fort.  6. Për këmbët, dele çdo pjesë në gjysmë (siç tregohet në shembull) dhe qep.

Dërgo bazën e çdo këmbë të hapura për lirimin anën e djathtë dhe plotëso atë. Release anën e djathtë.  7. Përdorni një shkop për të plotësuar të stuff çdo këmbë.  Palosje këmbët nën buzë frontin e lepuri, rreth 2 cm (3 / 4). Pin dhe punim në vend.  8. Bashkangjisni goja në pjesën e bardhë të surrat.

Qep surrat e një lepur, duke e vendosur atë në mënyrë që të vijë të lartë me në krye të faqen e parë të KP në trup.  Duart e qep gojën me qëndisje thread. Bashkangjit per te hundës, atëherë lidhni butonat e mbetura për sytë.  9. Për çdo dorë, atëherë lëndë dy copa së bashku dhe qep, duke e lënë të hapur për lirimin përfundon në anën e djathtë dhe plotëso atë.

Release anën e djathtë dhe të përdorin një shkop për të plotësuar të stuff çdo anë.  10. Për çdo vesh, atëherë lëndë dy copa së bashku dhe qep, duke e lënë të hapur për lirimin përfundon në anën e djathtë dhe plotëso atë. Release anën e djathtë.

Duke përdorur vija me pika në shembull si një udhëzues, dele para të çdo vesh pak dhe qep këtë në vendin e saj do t'i japin formë vesh lepuri. Bashkangjit veshë për çdo anë të trupit, mbi sytë.  11. Bashkangjisni xhufkë bishti në fund të lepuri.

Sipas materialeve të em-tut.ru

Postime Related:
  1. grep është tërheqës për thjeshtësi e saj dhe elegancën

Skema për thurje, loop, thurur lodra, thurje gjilpërë