për thurje

 

Lodra thur interesante

Thurimë - një punë shumë emocionuese dhe të dobishme. Ata që e duan dhe e di se si të thur, bien dakord me mua, dhe ata që dyshuan atë, unë mund të them është të përpiqen atë, ju nuk do të pendoheni! Thur dy herë të njëjtën lodër interesante: është e mirë, dhe fun. Rezultatet e kësaj pune thjesht admirojnë. Just look at lodra - një mrekulli! Dhe është koha për të të jetë jo aq shumë sa, të themi, një pulovër thurje.

Shumë kurrë nuk kanë provuar për lodra të thur. Dhe më kot! Mos kini frikë nga, përshkrimet e mëdha komplekse: ata janë më të gjatë për të shkruar sesa për të thur për ta. Lodra thur interesante kamëAta janë të mëdha, sepse ajo është shumë e detajuar.

Kur ju filloni për të bërë atë në to është shkruar, ju do të kuptoni atë. Dhe lidhin lodër shpejt dhe me lehtësi.     Një fije shkon - asgjë në të gjitha! Edhe në qoftë se ju merrni spokes herë të dytë në jetën time - ju ende mund të gjeni një lodër të përshtatshme. Mundohuni të lidhin një kotele (ai është i pari në katalogun tonë thur lodra).

Thjesht modelet e nuk e kam parë.

merr gjilpërë thurje