për thurje

 

Hares punuar me shtiza

qendisi hares lidhNë këtë kohë erdhi thurje ndoshta forma më të famshme dhe të dashur dhe të qëndisura e të gjitha nënave. Me ndihmën e hala ose grepa mund të jenë të lidhura me dhurata origjinale Pashkëve në dhuratë dhe gjyshërit godparents, si dhe të përdorin ato si a. Pulat dhe lepujt janë ndër simbolet më të zakonshme të Pashkëve.

Thurimë mund të jetë një goditje apo hala thurje. Ajo mund të jetë vetëm kafshë pellushi ose "ngrohës" për vezë të Pashkëve. Lodrat mund të jenë fëmijët argëtim, dhe "warmers" dekoroj Pashkëve tryezën tuaj. Qendisi lepujt Pashkëve dhe pulat janë prodhuar shpejtësi të mjaftueshme për të kaluar vetëm një natë për të siguruar që shtëpia juaj ka paraqitur një të vogël "njësi" të këtyre kafshëve të bukur.

Ka dy mundësi. E para është një vezë e lidhur plotësisht, mbushur me mbushje sintetike. Si rregull, ata janë thurur me shtiza, por ju mund të përdorni dhe goditje. Këto thurur vezëve të Pashkëve mund të jetë një çështje origjinal, për shembull, për lidhjen e tyre në shportën (versioni klasik), ose plotësoni tabaka tyre të vezëve, duke e lënë atë të hapur (për versionin origjinal).

Mundësia e dytë është që të lidh lidhur vezët e zakonshme. Të tilla rrjetë peshkimi vezëve të Pashkëve do të jetë një zbukurim të vërtetë e brendshme, megjithatë, mbi krijimin e tyre do të punojnë. Por rezultati është me vlerë it! Këto vezë mund të bandaged për të ul receptorin e telefonit në një pemë Pashkëve ose vetëm një degë e shelg. Një dashnor i thurje krijon një këngë të tërë Pashkëve duke përdorur fije dhe një goditje (spokes).

Ata ngrenë shpirtrat tuaj dhe do të mbushin shtëpinë tuaj atmosferë festive. Try it dhe të mësoni thurje Pashkët! Bazuar në materiale nga aktiv-mama.com

, fiksohem gjilpërë, zbukurime thurje