për thurje

 

Qendisi lodra

Thurje PËR FËMIJËT. Lodra trikotazh.  Qendisi shishe ujë të ngrohtë për vezë - pulat dhe lepujt Size: approx. 11-15 cm në lartësi, përafërsisht. 5 cm në diametër.  Materiale: fije një kafe të vogël, të bardhë, të verdhë, të kuqe, të kuqe e errët, blu, blu, rozë lule, dhe ndryshku me ngjyrë dhe të bakrit.

Hook № 3 dhe 4 qëndisje gjilpërë me një fund të harmonishëm.  Modeli bazë goditje № 4:  thur dy së ​​bashku në një fije të Art. b / n.  Çdo seri fillon pas një ashensor lak ajrit në paragrafin 1 dhe mbaron në të fundit lak, në një rreth. faqe punojnë në një spirale pa ndryshuar seri. Densiteti i thurje: 18 n. x 20 f. = YuhYusm.  Filloni PËRSHKRIMI me buzë fund dhe i lidhin në dy fillesa.

Dial 30. etj dhe vënien e tyre në kokë. i Artit. në rrjet.  Thur pastaj modelin bazë. Në një lartësi prej 4 cm të ngushtë në gamën e ardhshme 4. faqe mënyrë të barabartë në 3 STS = 18 Link etj per 1 xhiro. faqe në lartësi, shtoni në mënyrë të barabartë në raundin tjetër. faqe 7 STS = 25 n. thur tepër për kreun e linjës.  Në një lartësi prej 8 cm të ngushtë në gamën e ardhshme 4. faqe mënyrë të barabartë në 4 STS, pull e mbetur 9 thread § Duke punuar me një fije të tërhequr nëpërmjet polustolbik.

Trupi Hare: fije kafe thur. Në një lartësi prej 9 cm dhjetor në mënyrë të barabartë në varg të ardhshëm 5. faqe më 4 STS dhe pastaj ta tërheqë mbetur 5 § Veshët: kryejnë 2 copë. Thirrni në numrin e 3 hala 17 kafe thread. etj dhe vënien e tyre në kokë. nga. në rrjet, atëherë rrethi thur. faqe Art, w / n. Në një lartësi prej 3 cm dhjetor në mënyrë të barabartë në 6 kushtet e ardhshëm. faqe më 2 STS, 5 STS mbetur të kontraktuar.  Tail: thurje, si vesh.

Putrat: kryejnë 2 copë.  Thirrni në numrin e 3 hala 14 kafe thread. etj dhe vënien e tyre në kokë. i Artit. në rrjet, rrethi thurje. faqe i Artit. b / n. Në një lartësi prej 2 cm në raundin e ardhshëm 3 Dhj. faqe më 3 STS, tërheq mbetur 5 STS.  Faqet: kryejnë 2 copë. Thirrni në numrin e 3 fije kafe hala 10. etj dhe vënien e tyre në kokë. i Artit. në rrjet, atëherë rrethi thur. faqe i Artit. b / n. Në raundin e 4. faqe thur me 2 STS së bashku, pastaj ta tërheqë 5 mbetura §

hundë të thirrni numrin 3 spokes ngjyra thread. ndryshk 8. etj dhe vënien e tyre në kokë. i Artit. në rrjet, atëherë rrethi thur. faqe i Artit. b / n. Në raundin e 3. faqe thur me 2 STS së bashku, 4 mbetur në vjedhin.  Kuvendi: qep veshët, këmbët, faqet, hunda dhe bisht të trupit dhe të kokës.  Thread sy blu të qëndis qepje individuale.

Trupi Hen: thread thur bardhë ose të verdhë ose dy terma. faqe ngjyra e kuqe e errët. ngjyrë bakri. ndryshk dhe fije të kuqe, dhe pastaj kthehet në 2 varg. faqe ngjyra thread. ngjyrë bakri. e ndryshk.  Krehër: fiksohem dial № 4 fije të kuqe në dy shtesat 13. n. + 1. Seksioni heqë dhe thur 3 f. i Artit. b / n.

Tjetra, kravatë e mëposhtme si vijon: 1. Heqë seksioni, kaloni paragrafi 1, * 4 tbsp. w / n, miss paragrafi 1, që lidh 1. n. kthim prapa, 3 tbsp. w / n, miss paragrafi 1, që lidh 1. § qendisi lodra modelashensor, 2 tbsp. b / n, 1 tbsp. w / o të in themelor n. heqjen e * përsëritur 2 herë më shumë për seri e mbetur 8 par.  Wings: 2 copë takohen. Dial 3 numrin e bardha fije me grep ose të kuqe të errët, ose të verdhë 10. n. + 1. Heqë seksioni dhe rr thur. b / n.

Në të njëjtën kohë në njërën anë të çdo 2-m f. 2 Dhj STS më pas f. 7, për pulat verdhë në 5 faqe për të përfunduar punën.  Një palë vathë: Kryen 2 copë. Numri Hook 3 kanë të bëjnë me të bardhë thread pula e kuqe 10. si, për pulat me shirita 11. seksion dhe per pule verdhë 8. n. + 1. § Ngritja dhe 4 kravatë f. i Artit. w / n, për verdhë f. pule 2 i Artit. b / n.  Sqep: kravatë me grep për numrin e 3 peri i bardhë pule rozë për fije një ngjyrë me shirita. Rust, 6. n. + 1. Heqë seksioni dhe rr thur. b / n.

Në të njëjtën kohë në të dy anët e çdo 2-m f. zbres 2 herë për 1 pikë = 2, etj Run shtresë anësore.  Pupla bisht: një goditje e № 3 kravatë me të bardhë ose të verdhë, ose një ngjyrë fije. Rust * 8. n. + 1. Heqë seksioni dhe pastaj thur 1 f. i Artit. b / n., * përsëritur nga 5 herë.  Për më tepër, të gjitha puplat thur peri i bardhë ose të verdhë për çdo pendë shirita thur fije të ngjyrave të ndryshme pula.  Kuvendi: qep një krehër, sqep, krahët dhe një palë vathë.

Për një të verdhë qëndisur saten sqep pule fije ngjyra. e bakrit.  Sytë e qëndis për një femër të bardhë me fije ngjyrë blu të errët për të verdhë-blu dhe vija - thur fije të kuqe e errët.  Pupla bisht kontraktuar me buzë majtë dhe qep. Bazuar në materialet e

modelet thurur lodër, goditje, . loop