për thurje

 

Lodra thurur dhe dekorata për Pashkë

Qendisi lodra dhe dekorata për Pashkë: bunnies vezë Pashkëve dhe chicks. Përshkrimet thur Për të bërë një lodra me grep janë lodra të kërkojë mjaft kohë, si dhe mbeturinat e temat e ndryshme, të drejtën goditje, paketë dhe disa rruaza. Dhe kështu, le të fillojë :-)

qendisi Pashkëve Vezë-udhëtimit: për thurje me grep vezëve të Pashkëve ne kemi nevojë për: - mbeturinat e fije pambuku me ngjyra të ndryshme (I përdorur Sport Gjestal Bomull (50 g .= 100 m), Schachenmayr Catania, 50 gr .= 125 dhe Iris në 2 rreshta) - filler (të mirë sintepon) ose shkumë vezë. Përshkrimi i thurje: 1 rresht: tip 2 ce dhe të afërt me rrjet. Thur 5, Art. b / n. [= 5, Art. b / n. Thur pastaj në një rreth;

2 seri: * 2 tbsp. b / n. në një lak *. * Përsëriteni 5 herë [10 Art =. w / n 3 rresht: * 2 tbsp. b / n. në një lak *. * Përsërite 10 herë [20 Art =. w / o, Row 4: thur pa e rritjes [= rr 20. w / o, Row 5: * 2 tbsp. b / n. në një lak, 1 tbsp. w / o *. * Përsërite 10 herë [30 Art =. b / n,

6-15 radhë: thur pa e rritjes [= 30 rr. b / n. Nëse ju jeni i lidhur shkumë vezë, në këtë fazë duhet të vendosen brenda. Numri 16: * 5-shpejtësi. b / n., kaloni 1 tbsp. b / n rreshtit të mëparshëm *. * Përsëriteni 5 herë [25 = Art. w / o, 17-18 radhë: thur pa e rritjes [= rr 25. b / n. Mbush mbushje sintetike;

19-20 seri: * 1 tbsp. b / n., kaloni 1 tbsp. b / n rreshtit të mëparshëm *. * Përsëriteni derisa të gjithë vrima varrosur, lidhur me një zinxhir 35-40 lak ajrore dhe atë të bashkëngjitni vezë me anë të një bar lidh. Prerë fije dhe fshehin brenda fund. Thur-vezë pezullimi është e gatshme! Chicks sapo çelur, me grep:

Për të thur me grep grep pule ne kemi nevojë për: - mbeturinat e fije të bardhë (I përdorur fije Schachenmayr Idena Plus, 100% akrilik, 50 oz 133 m .=) - 2 rruaza (diametër prej 6 mm) -. peri i zi. Përshkrimi i thurje: Pulat janë të lidhura me craftswomen Natalie Widmer (Laska_Sweden). Për thurimë I përdorur pule me fije grumbull, dhe ajo, në grep, më shumë të marrë push nga brenda.

qendisi lodra dhe dekorata për grep PashkëvePra, kam pasur pak "mashtrojnë" si vijon: pas trupin e pulave ishte e lidhur, kam mbaruar punë me shtiza të verdhë që lidh thread kolona, ​​u kthye në punë dhe filloi të lidhin një fije të bardhë në drejtim të kundërt. Sqep me grep dy pastroj dhëmbët me pe të kuq. 1 rresht: tip 2 ce dhe të afërt me rrjet. Thur 6 lugë. b / n. [= 6 lugë. b / n. Thur pastaj në një rreth.

2 seri: * 2 tbsp. b / n. në një lak, 2 tbsp w / n. *. Përsëriteni * 2 herë [= Art 8. b / n. Rresht 3: * 2 tbsp. b / n. në një lak, 3 lugë w / n. *. Përsëriteni * 2 herë [10 = Art. b / n. Prerë thread.

Një vezë është e lidhur me. Qendisi Pashkëve lepujt (bunnies): Për thurje lepur me grep ne kemi nevojë (për një lepuri): - ons 30-40. akrilik ose leshi fije (I përdorur për lepuri kuq - fill Gjestal Superwash Sport, 100 leshi%, 50 oz .= 100 m, 222 ngjyra, sepse lepuri verdhë - fill Schachenmayr Idena Plus, 100% akrilik, 50 oz 133 .= m .) - 2 rruaza (6 mm në diametër) -. peri i zi. Përshkrimi i thurje: 1 rresht: tip 2 ce dhe të afërt me rrjet. Thur 6 lugë. b / n. [= 6 lugë. b / n.

Next thur raundin e 2 Row: * 2 tbsp. b / n. në një lak *. * Përsëriteni 6 herë [12 Art =. b / n. Rresht 3: * 2 tbsp. b / n. në një lak, 1 tbsp. w / o *. * Përsëriteni 6 herë [18 Art =. b / n.

Row 4: thur pa e rritjes [= rr 18. w / o, Row 5: * 2 tbsp. b / n. në një lak, 2 tbsp. w / o *. * Përsëriteni 6 herë [24 Art =. b / n. 6,7 rreshta: thur pa e rritjes [= rr 24. b / n,

8 seri: * 2 tbsp. b / n. në një lak, 3 tbsp. w / o *. * Përsëriteni 6 herë [30 Art =. b / n. 9,11 radhë: thur pa e rritjes [= rr 30. w / o, 12 rresht: * 2 tbsp. b / n. në një lak, 4 tbsp. w / o *. * Përsëriteni 6 herë [36 Art =. b / n. 13-18 radhë: thur pa e rritjes [rr = 36. w / o, 19 seri: * 5-shpejtësi. w / n, le 1 tbsp. b / n rreshtit të mëparshëm *. * Përsëriteni 6 herë [30 Art =. w / o, 20 seri: * 4 tbsp. w / n, le 1 tbsp. b / n rreshtit të mëparshëm *. * Përsëriteni 6 herë [24 Art =. b / n,

21 Numri: * 3 tbsp. w / n, le 1 tbsp. b / n rreshtit të mëparshëm *. * Përsëriteni 6 herë [18 Art =. b / n. Plotësoni poliestër mbushje trupit, 22 rresht: * 2 tbsp. w / n, le 1 tbsp. b / n rreshtit të mëparshëm *. * Përsëriteni 6 herë [12 Art =. w / o, 23-24 seri: * 1 tbsp. w / n, le 1 tbsp. b / n rreshtit të mëparshëm *. * Përsëriteni derisa vrimë është varrosur të gjitha plaçkat. Thread pushim dhe në fund të fshehur brenda. 1 rresht: tip 2 ce dhe të afërt me rrjet. Thur 6 lugë. b / n. [= 6 lugë. b / n.

Tjetra, thur në një rreth. Rresht 2: * 2 tbsp. b / n. në një lak, 2 tbsp w / n. *. Përsëriteni * 2 herë [= Art 8. b / n. Rresht 3: * 2 tbsp. b / n. në një lak, 3 lugë w / n. *. Përsëriteni * 2 herë [10 = Art. w / o, Row 4: * 2 tbsp. b / n. në një lak, 4 lugë w / n. *. Përsëriteni * 2 herë [12 Art =. b / n, 5-14 radhë: thur pa e rritjes [rr = 12. w / o, 15 seri: * kaloni 1 tbsp. b / n rreshtit të mëparshëm, 5 thur, Art. w / o *. * Përsëriteni 2 herë [10 = Art. b / n. Prerë fije dhe fshehin brenda fund. 1 rresht: tip 2 ce dhe të afërt me rrjet.

Thur 6 lugë. b / n. [= 6 lugë. b / n. Thur pastaj në një rreth. Rresht 2: * 2 tbsp. b / n. në një lak *. * Përsëriteni 6 herë [12 Art =. b / n. 6.3 radhë: thur pa e rritjes [rr = 12. b / n. Plotësoni filler. 7 seri: * kaloni 1 tbsp. b / n rreshtit të mëparshëm, thur 2 tbsp. w / o *. * Përsëriteni 4 herë [= 8 Art. b / n. 8,9 rreshta: thur pa e rritjes [= Art 8. b / n.Oborvat thread dhe fshehin brenda fund, 1. Qep veshët dhe këmbët;

2. Qep dhe qëndis sytë hundë; thur me grep Pashkëve lepur është gati! Bazuar në materialet e grukhina.ru

Postime Related:
  1. yo
  2. yo, veshjet thur

përshkrimin e thurje, thur me grep, lodra me grep, thur me grep, thur me grep, fiksohem