për thurje

 

Thurje si një formë të qëndisura

Në botën e ka të prodhimit të shumta dhe vepra artizanale, të angazhuar profesionalisht në prodhimin e rrobave të punuar me shtiza. Megjithatë, shumë njerëz janë të pasionuar për thur me grep dhe shtiza vetëm për të Drejtat e krijimtarisë amatore amatore. Kjo është bërë zakonisht në kohën e tyre të lirë dhe sherr e shtëpisë kur ka kohë të lirë.  Hobi preferuar gjithmonë sjell njerëzve një shumë të positivity dhe gëzim të madh.

Nëse ju pëlqen vepra artizanale, pastaj me grep ose thurje hala do të jetë zgjedhja juaj e shkëlqyer, e cila gjithashtu do të sigurojë familjes tuaj me gjëra të bukura dhe praktike.  Thurje si një formë të qëndisura, i njohur që nga kohërat e lashta.  Historia e origjinës së tij na merr prapa në kohët e lashta. Thurje ishte popullor në Egjiptin e lashtë, dhe me sa duket nuk ka mori dhe u përhap në të gjithë Evropën dhe më pas në mbarë botën.

Tani, pavarësisht nga prania e makinave thurje, dora thurje dhe goditje është shumë popullor dhe megjithatë konsiderohet shumë, si me çdo punë delikate dore.  Burrat e parë vetëm me grep, dhe vetëm shumë më vonë ajo u bë kalim kohe më të gjinisë femërore. Duhet theksuar se në mesin e shekullit të 20-të në Shtetet e Bashkuara ka mbajtur një konkurs për të thur me grep dhe ajo fitoi njeri.

Shumë gjëra të dobishme dhe të bukura që ju mund të bëni, duke ditur se si të thur me grep: veshje, dantella, bizhuteri, sende dekorative dhe shumë më tepër.  Dora thurje ka qenë prej kohësh një burim dhe një trendsetter në veshje dhe modës. Spokes Associated triko shikimi redukton madhësinë dhe si do të këtë shifër linjat e përsëritur hollë femra. Pikat më të shtrenjtë - ato që janë të lidhura me dorë.  Që ka të bëjë me grep ose rënie ka filluar në mes.

Në çdo rast duhet të jetë një sistem, dhe në sistemin thurje të gjitha më e nevojshme.  Kjo është jashtëzakonisht të përshpejtojë rrugën tuaj për aftësi në materiale, për kënaqësinë e zgjidhjeve të suksesshme dhe të formave të reja që mbrojnë kundër shumë dështime.  Përveç diagramet dhe modelet për veshje thurje, faqe ju do të gjeni informacion në lidhje me llojet e tjera të zanate të tilla si dantellë e thurur, bizhuteri druri, beadwork, tsvetodelie, dantellë e thurur.

Për më shumë informacion, shikoni seksionet përkatëse të faqes.  Mësuese shtëpi - mësuese në botë - thotë fjalë e urtë.  Zonjë nuk mund thjesht të kërkojnë riparim shumë, dhe madje edhe një përmirësim të plotë, më shumë nevojë për aktivitet të vëmendjes. Dhe pastaj problemi vjen nga rehati të jetesës.

Shumë këshilla të dobishme për aspirojnë dhe të aftë vetëm se ai ka nevojë për një shtëpiake e mirë.  Nga brezi në brez e njohurive dhe të gjitha hollësitë e grep, dhe gratë përfaqësojnë historinë e tyre profesionale rrobaqepëse në vetvete.  Ashtu si kjo pakta qëndisje, elegante? Ajo bën ndonjë bluzë veshje, jakë, jastëk dekorative, peshqir, hundë shall.

Bazuar në materialet e

thurje dore, thur me grep, thur me grep, shtiza, veshje