për thurje

 

Thread thur kapak

Për thurje kit ju nevojitet:.. 450 gram i fije kompanisë "Alpaca" CEAM (100% alpaca, 167 m/50 g) thurimë spokes e № 4 dhe № 2 goditje.  Modele për thurje: (. Licencë f. - Izn etj, izn P. - Lits.p..) Sipërfaqe të gabuar të qetë.  Thurje kapele thread përbashkët në 2 Futjet më të fituar 30 unazore dhe do ta lidhë në drejtim tërthor e Skemës 3 (në Skemën etj 32). Përsëriteni model nga 1 në f. 34 3 herë, pastaj lidheni me seri 35-të deri 40-të.

Thur me grep artit. yo pa fund diametër prej 18 cm kapak  Thur fund duhet të jetë e butë.  Pa marrë thread, lidhin një goditje të Tuglie fund. Cap të qep.  Shirtfronts thurje fituar 30 unazore dhe kravatë në Skemën 1. Pastaj, nga plaits ana e në krye të tipit shirt-para 16 unazore dhe thur llastik 8 cm i trashë

Ulja provyazyvaya lak në çdo rresht 2 STS së bashku në mur përpara, derisa të ketë një lak . Thjesht lidhni anën e dytë të para-shirt.  Thurje dorashka dorashka janë thurur në dy pjesë. Me 22 unazore dhe kravatë në Skemën 2. Thurimë kapele për fije me grepngurtësohem dy pjesë të njëjta që janë ballë fiks.

Për anën e brendshme me 22 STS dhe kravatë llastik 5 rreshta. Pastaj gajtan thur lidhin tjetër 18 rreshta. Në rreshtin e 19-të thur 1, izn nr., N. 7 në ashensor shtesë. gjilpërë, thur ato. për t'i dhënë fund.  Seri 20 e thur si vijon: 1 person, 7, etj të thirrni gjilpërë (në vend të shtënë 7 STS në Spokes shtesë.), 1 izn.. Tie 36 seri dhe të fillojnë zbritje, provyazyvaya në fund të çdo rresht nga 2 unazore përgjatë murit para, por nuk do të jetë 8 § sythe qëndruar pranë.

Pjesën e brendshme të dorashka dytë thur në imazh pasqyrë.  Tie në unazore me spokes ekstra llastik 8 rreshtave trashë. Pastaj fillojnë të zvogëlohen, provyazyvaya 2 sythe së bashku në fund të çdo rresht, deri sa të drejtuar nga loop. Dial 7 STS nga ana tjetër e thurje dhe thur gjysmën e 2 të gishtit.

Dy gjysma të së bashku dorashka pa gishta dhe gishtin e madh, i lidhur arti me grep. b / n. Gati për të dekoroj vendosur me rhinestones, nashiv ato si shënuar në Listat.  Dorashka dhe kapelet. Thur me grep Kit

Bazuar në materialet e

thurimë . hala, yo, yo, thurje, veshje