për thurje

 

Skema e merr thurje

Thurimë, thurimë skema - Take  Merrni 50-60 gram i fije të kuqe dhe një të bardhë thread pak - për të përfunduar. Spokes marrin temat 1,5-2 herë më të trashë. Para se të filloni thurje, mos harroni se ai merr grup nga maja e para të rr. Përbërë merr 8 wedges, të cilat janë formuar nga thurje. Fillim të çdo pykë është një lak. Zgjeruar gradualisht nga pykë-yo sythe të rritet.

Rritja e lak duhet të bëhet vetëm në anën e përparme të punës.  Në anën e kundërt të të gjithë sythe dhe yo duhet të sythe gajtan thur. Të vazhdojë tani në beretë thur. Dial 10 qepje (8 unazore për 8 + 2 wedges sythe buzë) dhe thur si më poshtë: 1 rresht - hiqni loop kufirit, * yo, loop K1 *. Nga * të *, të përsëritur tetë herë. Në fund të seri - një lak Wrong - rajonal.

Rresht 2 dhe të gjithë rreshtat e madje edhe vetullat gajtan lak dhe sythe yo.  Rreshti 3 - hiqni loop kufirit, * yo, K2 loop *. Nga * të * të përsëritur 8 herë, në fund të 1 lak seri gabuar - rajonal.  Rreshti 5 - hiqni loop kufirit, * yo, 3 loop fytyrës *.  Nga * në 'të përsëritur 8 herë, në fund të serisë 1 gabuar loop-kufitare, etj  Pra Beretave thur, e zgjeruar atë në varg e dëshiruar size. Pastaj fillojnë zbritjen - pjesa e poshtme e beretë thurje.

Për ta bërë këtë në pjesën e përparme të lak për të marrë larg wedges. Në fillim të çdo pykë thur 2 STS së bashku.  Loop e mbetur e secilit pykë zakonisht është lidhja - veç e veç për secilën prej tyre. Pra, në seri do të zvogëlohet tetë sythe.  Rreshtave thur thur me gajtan të sythe gajtan.

Unazore Tog bëni në gjashtë apo shtatë rreshtat e para. Pra zbres 48-56 sythe. Tjetra, STS fort thur mbetur 1x1 brinjë në një hala hollë.  Kjo do të unazë një beretë.

Qep merr në anën e gabuar. Gati për të marrë progladte në anën e gabuar me një leckë të lagur, tucked brenda Beretave një leckë të butë. Mos e shtyp merr hekuri shumë! Gati për të marrë mund të jetë i zbukuruar me trim - temat lule qëndisura apo kravatë të një tjetër ngjyrë. Bazuar në materialet e

Skema e lule thurje, , thurje, beretë thurur merr