për thurje

 

Si të lidhin merr

Beretave thur në mënyra të ndryshme, duke filluar nga rim ose të lartë, për 2-5 hala, ndër-gores me grep ose vetëm në drejtim tërthor. 1 - rruga y. Dialed numrin e unazore të barabartë me perimetrin e kokës dhe i aftë rim elastike 1 x 1 brinjë apo të dyfishtë llastik elm-ndrojtje. 1 rreshti 1 para, 1 për të hequr lak jo, provyazyvaya në gjilpërë të drejtë;

2 seri lak filmoi e fytyrës thur, ashensor i brendshëm loop jo, provyazyvaya, në gjilpërë të drejtë. Përsëriteni radhë 2. Duke lidhur rim dëshiruar lartësi, prodhojnë një shtesë uniforme sythe me yo ose heqjen sythe broaches rreshtit të mëparshëm. Nëse model për beretë është zgjedhur nga yo (çamçakëz britanike dhe të ngjashme), pastaj duke shtuar duhet të bëni.

Pasi bën Përveç kësaj, të zgjedhur thur model 14-16 cm (një stil). Pastaj fund vyvyazyvayut. Zbritja është kryer në tre hapa. Parë subtracts gjysma e numrit të përgjithshëm të unazore, tre centimetra thur. Herë të dytë zbret gjysma e pjesën e mbetur të, lak tre centimetra thur.

Provyazyvayut tretë kohë me dy sythe së bashku kaq shumë kohë, por do të ketë sythe 10/12. Përfundojë thread, të kalojë nëpër atë në një pilivesë, shtrirje gjilpërë nëpërmjet loop hapur, shtrëngimi fije, dhe fix it dhe qep në anën e merr një punim vertikale thur. Beretave përshtaten në poshtë lartë.

Typed shtatë unazore, me përjashtim të Edge, dhe grup si vijon: 1 rreshti 1 yo, K1, etj, rreshti 2 dhe të gjithë rreshtat edhe thur në model, yo provyazyvayut kaluar sythe nuk zbukurime formimin, seri të tretë si i pari. Ndani lak në 6 pjesë të wedges. Kufijtë e pykë mund të vërehet me temat me ngjyrë.

Si mund ta lidhja merr yoNë zgjerimin e ardhshëm të pykë për thurje të bëjnë një yo në të dy anët e unazore shënuar në rendin e mëposhtëm: 3 herë në një rresht dhe gjashtë herë në çdo 3 seri. Sigurohuni që në fund ishte beretë sheshtë. Kur rrezja e poshtme të AB (Fig. 2) është e barabartë me 14 cm, cm 3-4 thur (BV) nuk është e rritet. Zbritje të kandidojë për 3-4 orë deri në numrin e unazore të barabartë me perimetrin e kokës (SH).

Next thur 3-5 brinjë cm (SD). Grup ndër-gores me grep, të lidhur me njëri-tjetrin në procesin e thurje. Rekrutuar thread ndihmëse të drejtë në llogaritjen e numrit të unazore (AA1, Fig. 3).

Provyazyvaetsya dy rreshta. Bashkohet me fije kryesore dhe provyazyvaetsya dy rreshta. Pastaj një pykë të arsyeshme seri prerë. Në çdo rresht nedovyazyvayut 2-3 loop.

Pra, për t'iu përshtatur lartësinë e A1G rim. Pas kësaj dy rrugë të pjesshme thurje provyazyvaetsya vend vetëm ABDV. Unazore janë lënë seksionin e errët e SH-thur. Varet në vend në radhë të shkurtojë WA gajtan. Kur punës do të jetë 6,8 unazore (DB), përballen me një numër PO provyazyvayut deri në fund. Seri mbuluar me tegela thur edhe ABDVG fund. Pykë Vyvyazan.

Te gjitha wedges janë thurur në të njëjtën mënyrë. Pas mbarimit pykë e fundit, nuk thur 2-3 rreshtave të thread ndihmëse dhe për të hequr nga puna spokes, duke mbyllur loop. Otparte një leckë të lagur, të shpërndarë thread ndihmëse dhe qep hapur horizontale lak thur thur varet fytyrës. Si mund ta lidhja merr merrEdge në krye të tërhequr thread dhe kapem për të underside.

Buzë të lidh rim lidhin një fije të trashë. Ju nuk mund të pykë në hartimin përfshijnë bezel dhe HS lidhin vetëm ABDV pjesë. Pas nxjerrje për të vënë varet nga spokes Edge dhe rim lidh lartësinë e dëshiruar. Pastaj ekzekutuar thur punuar me shtiza. Merr grup të hala 5-7 (numri i wedges). Fitimi i të drejtës për llogaritjen e lak dhe grupi i thur elastike rreth binarët para ose sipërfaqe të tjera të qetë.

Tjetra, thur 6-8 cm model të zgjedhura, duke bërë shtesa në formë beretë. 5-6 cm thur pa shtesa dhe të fillojnë në fund vyvyazyvaniyu (shih përshkrimin e mënyrës 1). Sythe mbetur i rrugës dhe forcimin e fix. Merr grup në drejtim tërthor.

Thirrur numrin e unazore të barabartë me 12-18 cm, thread ndihmëse lidhur një gjatësi të barabartë me perimetrin e kokës, plus një Mbaro 5-6 cm thurje fije ndihmëse. Shirit me grep varur lak Edge dhe çdo provyazyvayut buzë 3-5 cm band gome apo llastik çorapesh. Thurje hala në loop Edge fund thirrni në fund të tjera. Nëse ju mund të kuptoj, në fund duhet të jetë i thur si më poshtë.

Një radhë disa brinjë 1 x 1, dhe pastaj dy-elastike band në dy unazore përgjatë para (para dhe mbuluar me tegela filmuar), tre rreshta në St rr, katër radhë shirit të dyfishtë përsëri në dy sythe së bashku, shtrëngimi STS thread mbetur. Beretave otparivayut, hiqni thread ndihmëse dhe qep hapur horizontale thur thur lak. Skajet e poshtme të një thur thur thur vertikale. Bazuar në materialet e

merr, yo, thurje, yo, veshje